Пройти тест онлайн

Запис на пробне ЗНО розпочнеться в січні

6.11.2016

Багато хто з майбутніх абітурієнтів не втрачає можливості перед основною сесією ЗНО зрозуміти процес проведення іспитів зсередини та спробувати власні сили, складаючи пробне тестування. Запис на нього у 2017 році стартує вже у січні і триватиме з 10 до 31 січня включно.

Щоби зареєструватися на пробне складання ЗНО, необхідно подати заяву на сайті центру оцінювання якості освіти вашого регіону та сплатити за цю послугу. Ціну кожен центр визначає самостійно. Слід враховувати, що реєстрація на пробне ЗНО не означає автоматичну реєстрацію і на основну сесію, її потрібно буде проводити окремо.

Усі, хто успішно пройде необхідні процедури реєстрації та оплати, зможуть скласти іспит з української мови та літератури 1 квітня, а також ще один іспит, який проводитиметься 8 квітня. Що це буде за тестування – обирає сам абітурієнт з числа доступних: іноземні мови, у тому числі англійська, математика, історія України, фізика, хімія, біологія чи географія.

Подібні тести проводитимуться у чіткій відповідності вимогам до ЗНО, дозволяючи учасникам оцінити не лише рівень власних знань, але і власну швидкість, а також умови та правила, у яких проводитиметься основна сесія. Слід також враховувати, що навіть якщо складання пробного ЗНО пройшло дуже успішно, оцінки за ці тестування не можуть бути зараховані у якості оцінок за основну сесію, сам іспит у будь-якому випадку знадобиться складати ще раз.

Багато вишів вимагають складання ЗНО з англійської мови. І кому належить подібний іспит, слід замислитися про підготовку вже зараз. Чудовий варіант – курси англійської для підлітків: вони не лише ретельно підготують до самого іспиту і забезпечать необхідними знаннями, а і дозволять здобути сертифікат, визнаний на міжнародному рівні.