Пройти тест онлайн

Нові реалії. Що змінилось у роботі нашого центру під час війни?

chto-izmenilos-v-rabote-first-cambridge-education-centre
20.05.2022

Вже 86 день в Україні триває повномасштабна війна проти російських окупантів. Вся країна об’єдналася та живе в одному ритмі, аби подолати світове зло та зруйнувати всі плани загарбників з Російської Федерації на наших землях.

First Cambridge Education Centre не стоїть осторонь і також докладає максимальних зусиль на освітньому фронті. Все для того, аби наші студенти й далі могли продовжувати навчання та здобувати знання, де це можливо. Адже вище керівництво держави неодноразово закликало українців відновлювати бізнес та повноцінну роботу підприємств на територіях, де немає активних бойових дій. Оскільки економіка має працювати, ми всі намагаємося підтримувати країну максимально ефективно на своєму місці.

5 кроків, які допоможуть повернутися до нормального життя та навчання

Дізнатися

Авжеж, війна стала шоком для більшості українців, і наша компанія не виняток. Але з першого дня повномасштабної війни ми залишаємося на зв’язку зі студентами: відповідаємо на листи, дзвінки, коментарі в соцмережах та повідомлення, і продовжуємо нашу роботу. На жаль, перші два тижні не могли повноцінно відбуватися заняття, але згодом, опитавши частину студентів, і прислухавшись до їхніх запитів, зрозуміли, що можемо відновлювати навчання онлайн. з 14 березня

Через тиждень від початку повномасштабної війни почали отримувати перші питання “Коли ж відновиться навчання?”. Для багатьох було дуже важливо якомога швидше повернутися до повноцінного життя наскільки це можливо. Тож ми вирішили активно працювати в цьому напрямку.

Ольга Терещенко, менеджер по роботі з клієнтами

Що змінилося?

На жаль, ми перестали бачитися в затишних аудиторіях на заняттях і розмовляти про життя на перервах. Але ж виклики 21 століття ще раніше підготували нас до умов онлайн-роботи. Тому на якості навчання, на щастя, воєнні реалії не позначилися.

Також наші менеджери стали частіше листуватися з вами в Telegram, Viber, Instagram, Messenger. Все більше людей пишуть на пошту. Оскільки це обумовлено нестабільним зв’язком в деяких регіонах країни, а частина українців взагалі змушена була виїхати за кордон.

Таким студентам ми також всіляко намагаємося допомогти: підказуємо де можна скласти іспити, або ж знаходимо зручну можливість для продовження навчання. Тож майже 24/7 ми консультуємо і відповідаємо на всі запити, які до нас надходять, щоб ніхто не залишався без відповіді. Локація у такому випадку вже не настільки важлива.

Наприклад, кілька наших менеджерів працює в офісі, а кілька віддалено — загалом п’ять професіоналів по роботі з клієнтами. Авжеж, питання безпеки життя стоїть на першому місці, тому в жодному випадку не нехтуємо повітряними тривогами.

У першій фазі війни ми відчували шалений рівень підтримки від студентів. Дуже зворушливо, коли телефонують люди з різних куточків України та запитують як почувається колектив нашого центру, адже ми працюємо в Києві. Добре запам’ятався такий дзвінок дівчини зі Львова.

Ольга Терещенко, менеджер по роботі з клієнтами

Команда First Cambridge Education Centre традиційно підтримує високий рівень освіти, щоб студенти не відчули жодних змін у нашій роботі. Також приємним є фактор запитів на навчання не лише від постійних студентів, а й від нових. Наші двері завжди відкриті для всіх!

Курси для дорослих, дітей та підлітків, підготовка до іспитів та розмовні клуби повноцінно продовжують роботу. Якщо ви довго вагались коли варто розпочати вивчення мови — зараз справді вдалий час для старту.

Якщо ж у вас виникли будь-які питання щодо навчальних програм, вартості курсів або чого завгодно — сміливо звертайтесь! Наші менеджери завжди на зв’язку:

  • Понеділок — п’ятниця: 09:00 — 20:00
  • Субота: 10:00 — 19:00
  • Неділя: вихідний

Телефони:

+38 044 580 33 00

+38 063 580 33 00

+38 095 580 33 00

+38 098 580 33 00

Електронна пошта: info@cambridge.ua

Або ж шукайте нас у соціальних мережах. Там традиційно багато корисних вправ та підбірок лексики, щоб зробити upgrade вашій англійській.

Тримаємо стрій! До зустрічі в First Cambridge Education Centre!