Пройти тест онлайн

У 2021 рік з оновленими бізнес-курсами

В 2021 год с обновленными бизнес-курсами
8.01.2021

Ми розпочинаємо новий рік із оновленими програмами бізнес-курсів. Кожен з курсів присвячений одній важливій у діловому житті темі та необхідним для неї навичкам. Студенти ретельно досліджують питання та багато практикуються, у рамках занять проводяться case studies. Для кожного курсу є свої онлайн-матеріали та книга, яка вміщує матеріали з кількох підручників.
Якщо раніше ви могли піти на курси бізнес-англійської, де вивчалося все потроху, але не надто глибоко, тепер ви можете обрати курс, присвячений саме тій навичці, яку вам необхідно прокачати. Кожна тема вивчається детально та цікаво. Також ви можете пройти всі курси по порядку, оскільки вони призначені для різних рівнів володіння англійською, а теми не перетинаються між собою. Отже, ми пропонуємо:

English for meetings: meeting, decision-making and problem-solving (рівень B1+)

Цей курс має три блоки:

  • Meetings: як їх розпочинати, як ставити питання та особливості проведення meetings across culture. Сюди ж входять 3 case studies (delegation, assertiveness & coaching).
  • Decision-making: how to deal with dilemmas, crisis management, how to make decisions.
  • Problem solving: тактики та стратегії, а також problem solving technics + 6 case studies.

Окрім того, до курсу входить 3 уроки граматики: reported speech, gerunds & infinitives, past modals.

English for negotiations (рівень B1+)

У рамках цього курсу наші студенти проходять усі стадії та питання проведення переговори:

  • як проводити переговори
  • як розпочинати
  • як впоратися з проблемами
  • які тактики та стратегії використовувати
  • як закінчити
  • case studies

Курс передбачає багато functional language & vocabulary, а також дуже багато практики. Окрім того, у його рамках студенти проходять дві граматичні теми: Conditionals & Modals.

English for business correspondence, telephoning and teleconferencing (рівень B2.1/B2.2)

До цього курсу входять 3 модулі:

  • Business correspondence – де студенти навчаються писати ділові листи, роздивляються різницю між формальним та неформальним листуванням, вчаться писати CV чи резюме, cover letters, formal reports, assertive writing (complaints, responding to complaints), how to give bad news і інші – усього 8 типів business writing.
  • Об’єднані модулі telephoning and teleconferencing. Вони зачіпають теми: how to prepare and receive calls, taking and leaving messages, cross-cultural communication, problem-solving and dealing with complaints.

До курсу входять 4 уроки, присвячених 4 граматичним темам: Perfect aspect (Present, Past & Future), Continuous aspect, passive constructions and cleft sentences.

Business for presentations (рівень B2.1/B2.2)

На цьому курсі студенти детально роздивляються питання, як створювати презентації, до того ж не лише у Power Point, але й у інших програмах, що широко використовуються в Європі. Ми покажемо, як робити якісні та яскраві віжуали, будувати mind maps тощо.
Усе проходиться поетапно, від planning presentation і getting started (як ефектно почати, як просувати ідею), до summarizing & concluding – ефектного закінчення, роботи з перебиваннями та відповідями на питання.
Тут студенти вивчають різні типи віжуалів, як їх описувати, з особливим акцентом на тему describing figures for presentations. Ви навчитеся використовувати правильні прикметники та прислівники, розрізняти типи графіків.
До курсу також входять 5 граматичних тем: present tenses, past tenses, future tenses, passive voice, а також how to ask questions.
Знайшли свою тему? Тоді пропонуємо вам обрати зручний графік та записатися. Деякі курси стартують уже зовсім скоро.