Пройти тест онлайн

НМТ-2024 за кордоном: педагогів запрошують допомогти у проведенні іспиту

nmt-2024-za-rubezhom-pedagogov-priglashayut
9.04.2024

У 2024 році українські випускники, які перебувають за кордоном, зможуть скласти національний мультипредметний тест в 57 містах 32 країн.

Український центр оцінювання якості освіти запрошує педагогів, які в червні-липні будуть знаходитись в одній із країн, допомогти у проведенні іспитів в закордонних тимчасових екзаменаційних центрах.

Як підготуватись до НМТ з англійської мови?

Поради

Як доєднатись?

Для того, щоб доєднатись до ініціативи, необхідно заповнити Google-форму.

Організатори наголошують, що вони забезпечать навчання та оплату праці. Від педагогів вимагатимуть вчасного та ретельного виконання своїх обовʼязків.

Які деталі НМТ-2024 за кордоном?

В УЦОЯО неодноразово наголошували на тому, закордонні ТЕЦ мають обмеження щодо кількості учасників іспиту. Якщо в населеному пункті закінчаться доступні місця, абітурієнти не зможуть їх обрати.

В особистому кабінеті вступника можна змінити локацію до 15 квітня. До того ж зареєструватись на НМТ-2024 потрібно до 11 квітня.

Основна сесія іспиту відбудеться 14 травня — 25 червня, додаткова — з 11 до 19 липня.

Вчимося говорити про театр англійською

Детальніше

Скільки випускників складатимуть тестування за кордоном?

Загалом, за словами заступника міністра освіти та науки Михайла Винницького, до участі в іспиту зареєстровано понад 220 тисяч випускників.

Серед них 20 тисяч абітурієнтів складатимуть НМТ за кордоном.

До слова, нещодавно ми розповідали про те, що уряд планує збільшити стипендію для студентів. Розмір виплат може бути на рівні мінімальної зарплати.