Пройти тест онлайн

Про підтримку для України та українців

vse bude ukraina
26.02.2022

Друзі, українці 🇺🇦

З вами на зв’язку Олексій Зінченко, CEO вашого освітнього центру. Вірю, що ви тримаєте усе під контролем й не панікуєте. 

Впевнений, ви в курсі усіх новин і знаєте – нам залишилось протриматися ще зовсім трішки. Маємо успіхи на дипломатичному рівні й чекаємо на відключення агресора від SWIFT. З нами увесь світ, люди та організації з кожного куточка планети допомагають та підтримують нас. Буде складно, але ми маємо міцний тил  – справжніх героїв ЗСУ 💙💛

Важко знайти слова, які б передали мої емоції, і я впевнений ваші, почуття до кожного бійця нашої армії та добровольців з тероборони. 

Ніколи в житті ще я так не пишався нашим президентом –  він вже потрапив у світові підручники з історії, як справжній лідер та гордість нації! 

Що може зробити кожен з нас? 

1) Допомогти нашій армії фінансово. Усі реквізити і контакти тут. 

2) Вступити до лав територіальної оборони. Усі необхідні контакти тут. 

3) Стати донором крові для наших захисників. Перелік центрів за цим посиланням. 

4) Закликати світову спільноту надати нам захист у повітрі! Підпишіть петицію із цим проханням до наших партнерів “PEOPLE AROUND THE WORLD ASK NATO TO CLOSE THE AIRSPACE OVER UKRAINE”. 

Важливо: щоби петиція вважалася підписаною, обов’язково відкрийте листа, що отримаєте електронною поштою, та натисніть кнопку Confirm signature and stay updated.

Ми постійно на зв’язку з усією командою центру й тримаємо бойовий дух. Закликаємо вас не піддаватися паніці та не приймати емоційних рішень. Зважуйте кожен крок, слідкуйте за новинами з перевірених джерел та бережіть себе. Любимо вас та посилаємо промінчики світла. 

Все буде Україна 🇺🇦