Пройти тест онлайн

Кембриджський центр святкує день народження, допомагаючи тваринам

Кембриджский центр празднует день рождения, помогая животным
16.11.2021

День народження – це час для святкування та подарунків. Навіть якщо вам виповнилося 13 років, як-от нашому Кембриджському центру. Втім, ми не забобонні, і вже пояснювали, чому 13 для нас – щасливе число.

А от із подарунками ми вирішили, що даруватимемо ми, а не нам. Нас турбує чимало актуальних проблем, тож на цей день народження ми вирішили спрямувати свої зусилля на розв’язання однієї з них. Організація UAnimals вже кілька років поспіль опікується тваринами: не лише рятує їх, але і просуває важливі законопроєкти, проводить освітницьку діяльність, освітні події та зоозахисницькі акції. Ми вирішили зробити для них грошовий подарунок, щоби вони продовжували займатися зоозахистом і рятувати тварин.

У своїх соціальних мережах та в розсилці ми запропонували студентам заповнити анкети, і за кожну заповнену ми вирішили перераховувати 100 грн UAnimals. У рамках нашої акції ми зібрали 207 анкет, а отже, борці за гуманність та рятівники життів дістануть від нас 20 700 грн! Дякуємо всім, хто взяв участь!

Ми дуже цінуємо доброту, тож додамо цю подію в нашу скарбничку досягнень. Але головна наша гордість – це, звісно, наші курси англійської за ліцензією від Кембриджу. До речі, уже зовсім незабаром – новий набір. Не пропустіть!