Пройти тест онлайн

Молодь запрошують на форум для саморозвитку: деталі заходу

Антифорум «Мрій! Досягай! Перемагай!»
2.07.2024

Українська академія лідерства запрошує молодь на офлайн-антифорум «Мрій! Досягай! Перемагай!» від Координаційного центру «Сила молоді» Української академії лідерства!

Цей захід стане чудовою нагодою більше дізнатись про волонтерський рух в Україні та отримати досвід ефективного нетворкінгу.

Де проходить антифорум?

Форум відбудеться 6 — 7 липня в Києві. Взяти в ньому участь може молодь віком від 18 до 25 років. Проте, організатори стверджують, що доєднатись можуть й підлітки від 15 років.

Зверніть увагу: учасники, які проживають не в Києві, зможуть скористатися безоплатним житлом.

Що чекає на учасників?

Формат антифоруму поєднує в собі:

  • знайомства з громадськими та благодійними організаціями у форматі гри;
  • робота в команді, цікаві завдання;
  • нетворкінг.

Організатори наголошують, що це чудовий шанс прокачати свої лідерські навички та отримати досвід знайомства з громадськими та благодійними організаціями у форматі гри.

Також захід буде корисним для тих, хто хоче завести нові знайомства, вивчає нові можливості для саморозвитку або хоче увірватись до волонтерського руху в Україні, але не знає з чого почати.

Для того, аби взяти участь, потрібно заповнити анкету за  посиланням. Зверніть увагу, що зробити це можна лише до 3 липня.

До слова, ми також проводимо круті івенти для молоді, наразі ви можете приєднатись до нашого розмовного клубу, або до англомовної екскурсії Арсеналом. На цих заходах можна покращити свою англійську, отримати новий досвід та налагодити комунікацію з активною молоддю!