Пройти тест онлайн

Які мовні іспити складати для британської загальної та студентської візи

Какие экзамены сдавать для британской общей и студенческой визы
29.12.2019

Служба віз та імміграції Об’єднаного Королівства (UKVI) оголосила, що міжнародний іспит IELTS буде й надалі використовуватися для отримання британської візи. Цей сертифікат підходить для тих видів віз, які потребують продемонструвати достатній рівень володіння англійською.

Після проведення тендеру IELTS знову назначений офіційним постачальником мовного тестування для британських віз. Він – єдиний мовний тест, який офіційно визнають усі чотири уряди: Об’єднаного Королівства, Австралії, Канади та Нової Зеландії.

Але якщо ви подаєте документи на студентську візу до Об’єднаного Королівства, можете сміливо складати один із двох іспитів Cambridge Assessment English: C1 Advanced (CAE) чи C2 Proficiency (CPE).

В Об’єднаному Королівстві заклади самостійно встановлюють вимоги до мовних знань зарубіжних студентів, тому абітурієнтам не потрібно складати додаткові мовні іспити на студентську візу. Абсолютно всі британські університети та коледжі приймають результати Кембриджських іспитів.

Доктори, медсестри та акушери для отримання імміграційної візи Об’єднаного Королівства можуть складати OET (Occupational English Test) – це дасть їм можливість працювати в секторі охорони здоров’я.

Що ще може знадобитися для поїздки, роботи та проживання в Об’єднаному Королівстві Великобританії та Північної Ірландії, ви можете дізнатися тут.