Пройти тест онлайн

Кембриджські іспити б’ють рекорди: їм довіряють 25 000 організацій

Кембриджские экзамены бьют рекорды
16.09.2019

Офіційна кількість організацій, які довіряють Кембриджським іспитам, сягнула 25 000.

Кругле число забезпечив виш зі США – Каліфорнійський державний університет із Лонг Біч або просто The Beach, як часто називають його місцеві. Його керівництво підтвердило, що університет прийматиме сертифікати B2 First, C1 Advanced і C2 Proficiency як підтвердження достатньої для академічних програм мовної компетенції.

Результатам іспитів лінійки Cambridge English довіряють у всьому світі, а щорічно їх складає приблизно 5,5 млн учасників. Із такими сертифікатами можна вступати до іноземних шкіл, коледжів та університетів, підтверджувати рівень володіння мовою за умов еміграції та доводити власну мовну компетентність під час працевлаштування.

Серед 25 000 організацій, які офіційно приймають за результатами Кембриджських іспитів – усі університети Великої Британії, Австралії та Нової Зеландії, а також найвідоміші виші США та Канади. Свою довіру Cambridge English офіційно висловили великі міжнародні компанії, такі як Microsoft, Adidas, Hewlett-Packard, Johnson & Johnson, Ernst & Young і BP.

Роботодавці довіряють оцінкам іспитів Кембриджської лінійки, тому що для перевірки комунікативних навичок учасників використовуються живі люди-екзаменатори. Вони можуть переконатися, що кандидат справді володіє розмовною мовою на заявленому рівні та зможе застосовувати англійську в житті. Крім того, ці іспити охоплюють американські, австралійські та британські акценти. А отже, учасник, який успішно склав Кембриджський іспит, зможе знайти спільну мову з будь-якою англомовною людиною.

Популярність іспитів не скасовує їхньої складності та справедливості: до них краще готуватися. Ми пропонуємо курси підготовки до найпопулярніших Кембриджських іспитів. А зареєструватися та скласти іспити лінійки Cambridge English можна в освітньому центрі Grade.