Пройти тест онлайн

Чат-боти, які ніколи не критикуватимуть вашу англійську

приложения для изучения английского
15.06.2018

Кому б не хотілося мати персонального робота-помічника? Який би допомагав із щоденною роботою, робочими завданнями чи навіть з навчанням.

А чи можете ви повірити в те, що вже існують роботи, які допомагають із вивченням англійської? Знайомтеся з чат-ботами, які не будуть критикувати вашу англійську.

Mondly

Чат-бот на основі штучного інтелекту пристосовується до різного рівня володіння англійською мовою. Розробники вирішили відійти від стандартного вивчення мови, коли потрібно запамятати безліч незнайомих слів.

Заняття починається з розмови, прослухавши яку ви починаєте вживати базові слова та вирази для побудови речень. А згодом і англійською защебечете.

Andy

Практикуйте англійську із ввічливим роботом Andy. Додаток розроблений таким чином, що ви використовуєте мову у переписці – відповідаєте на запитання, вчите нові слова, граматику.

Якщо перед тим, як спілкуватися з носієм мови чи навіть студентами із вашої школи англійської мови, можете попрактикуватися з Andy English Bot. Тоді вам точно не буде рівних!