Пройти тест онлайн

Дев’ятикласники вперше онлайн подаватимуть заяви на вступ

postuplenye-2022-devyatyklassnyky-mogut-podat-zayavlenyya-cherez-эlektronnыe-kabynetы
27.06.2022

У 2022 році випускники, які закінчили 9 класів школи, вперше подаватимуть заяви на вступ на фахового молодшого бакалавра через особисті електронні кабінети. Створити такий необхідно на сайті.

Як пояснюють у Міністерстві освіти й науки, вступнику потрібно ввести серію й номер документа про освіту та номер документа, що посвідчує особу: паспорт громадянина України, для виїзду за кордон чи свідоцтво про народження.

Також необхідно вказати електронну пошту, Використовуватиметься для активації кабінету та в заяві. придумати пароль і завантажити своє фото, котре надалі можуть використати для студентського квитка. Детальна інструкція щодо реєстрації є в текстовому та відеоформатах.

Подати електронну заяву можна з 30 червня до 13 липня.

Конкурсний бал вступника-2022 на бюджет складається з результатів індивідуальної усної співбесіди або творчого конкурсу. Також можуть розглянути мотиваційний лист, який буде змога додати в кабінеті. Перелік спеціальностей із творчим конкурсом доступний за цим посиланням.

Вступити на фахового молодшого бакалавра дозволено з документом про базову середню, повну загальну (профільну), професійну або вищу освіту.

9 кращих мобільних застосунків, щоб підтягнути англійську

Спеціально для підлітків