Пройти тест онлайн

Дізнайтеся про міфи у вивченні англійської та все потрібне, щоби успішно вчити English

Мифы в изучении английского или вся правда про English
3.03.2021

Запрошуємо вас на безкоштовну майстерку “Міфи у вивченні англійської або вся правда про English“, яка проходитиме 11 березня у Peremoga space.

Чи думали ви колись, що вивчите мову лише за місяць? Що все, що ви вивчаєте, потрібно перекладати? Чи, можливо, ви вірите в те, що вивчити англійську = вивчити граматику?

Є багато міфів про те, як швидко та легко вивчити англійську, де знайти магічну пігулку, щоби прокинутися вранці та заговорити, як Британська королева.

Проте ми точно знаємо, що немає секретів та швидких рішень, якщо потрібно дійсно навчитись комунікувати мовою тих, хто створив SpaceX, Apple та Ford.

На майстерці ми поговоримо про найпоширеніші упередження щодо вивчення англійської (читайте — розвіємо їх) і подивимося правді у вічі (читайте — поговоримо про те, як, скільки та чому вивчається мова).

А ще ми створимо власну мапу звичок, які допоможуть оточити себе англійською щодня, навіть коли ви не вчите її активно на уроці.

Приходьте на майстер-клас, якщо відчуваєте, що англійська — це точно та вершина, яку ви підкорите цьогоріч, і вам нарешті потрібно розібратися, що до чого, як почати, скільки вчитися, який формат підходить, як зрозуміти, що вам дійсно потрібно.

СпікерАнна Ковальчук, сертифікований викладач (CELTA, Delta, CPE).

Де: Peremoga space (Ярославів Вал 15, 2 поверх)

Коли: 11 березня, 18:30

Вартість: безкоштовно за реєстрацією.

Зареєструватися