Пройти тест онлайн

TIME2SHOW: Перший Кембриджський центр презентує нове шоу на YouTube

TIME2SHOW: Перший Кембриджський центр презентує нове шоу на YouTube
11.03.2024

Ми знаємо, як буває складно вчити англійську: правила, граматика, вправи, ідіоми…

Для того, аби зробити ваш мовний шлях простішим, приємнішим та ефективнішим, ми запустили навчально-розважальне шоу TIME2SHOW!

Що чекає на глядачів?

У шоу протягом трьох раундів змагаються два учасники. Кожен раунд — нові виклики та завдання, які повʼязані з англійською мовою та культурою Великої Британії.

Крім того, у шоу є також ведуча та експерт — вони пояснюють проблемні питання та справедливо обирають, кому зараховувати бали.

Перший випуск TIME2SHOW вже можна переглянути на YouTube-каналі Першого Кембриджського центру.

На вас чекають:

  • меми,
  • ідіоми,
  • жарти,
  • лексика,
  • цікаві питання.

І все це допоможе краще розуміти англійську мову на слух, побачити її логіку та дізнатись про культуру англомовних країн.

Наприкінці шоу переможець отримує приз, а який саме — дивіться у відео!

Додамо, що це перший та пілотний випуск шоу такого формату, тож після перегляду обовʼязково поділіться враженнями у коментарях. Розкажіть, що сподобалось, а що — ні, що ще хотілося б побачити в результаті. Це допоможе нам стати кращими та створити контент, якого вам не вистачало!

А, якщо ви хочете нарешті розпочати повноцінне вивчення англійської на курсах, то у Першому Кембриджському центрі невдовзі стартують весняні групи. Детальніше про навчальні програми читайте за посиланням.

Ну а ми бажаємо вам enjoy the show і нагадуємо, що кожен урок важливий навіть, якщо це урок у відео в YouTube!