Пройти тест онлайн

Французький університет запрошує до магістратури українських студентів

Французский университет приглашает учиться в магистратуру украинских студентов
3.10.2022

Університет Лотарингії, що у Франції, запрошує 15 українських студентів на навчання за магістерською програмою «Бізнес-адміністрування» у 2022-2023 навчальному році. Ця спеціальність дозволить студентам чи співробітникам/претендентам розвивати управлінські навички. Ви навчитеся повністю контролювати та адмініструвати підприємства.

Ця магістерська програма також дає можливість здобути ступінь у галузі консалтингу та досліджень.

Студентами у Школі менеджменту IAE Metz можуть стати випускники несуміжних з бізнес-фахом спеціальностей. Навчання триватиме один університетський рік 2 семестри і проходитиме у денній формі або, для фахівців, які вже працюють та хочуть підвищити свою кваліфікацію, два роки із заняттями по п’ятницях і суботах.

Охочі мають відповідати наступним вимогам:

  • здобути освітній ступінь бакалавра в українському виші;
  • для суміжних (менеджмент, маркетинг, міжнародні економічні відносини, підприємництво, торгівля) спеціальностей необхідно володіти французькою мовою не нижче, ніж на рівні А2;
  • для несуміжнихВ1 та вище.

Якщо український студент виїхав із країни після початку повномасштабного вторгнення, то може розраховувати на соціальну стипендію. Вона дозволить покрити вартість навчання та проживання у Франції.

Для того, щоб подати заявку, в абітурієнта мають бути такі документи:

  • мотиваційний лист,
  • CV,
  • рекомендаційний лист від викладача,
  • витяг оцінок з диплома бакалавра.

Для того, щоб запропонувати свою кандидатуру або звернутись за додатковою інформацією, пишіть на пошту pr@global-ukraine.org. Обовʼязково вкажіть «MAE IAE Metz» у темі листа.

До речі, для тих хто прагне розпочати або продовжити свій карʼєрний розвиток в Україні, фахівці з Happy Monday запустили професійні консультації. Якщо під час війни ви втратили роботу, вирішили змінити сферу діяльності чи лише починаєте свою карʼєру — звертайтесь за допомогою та порадою до експертів з різних професійних галузей.

Нехай війна не стане на заваді на шляху до розвитку українців!

45 синонімів та антонімів до слова education

Читати