Пройти тест онлайн

Разом цікавіше та дешевше: приходьте вчити англійську з другом і обидва отримайте знижку

приходите учить английский с другом и оба получите скидку
2.12.2020

Чи знаєте ви, що з друзями вчитися англійській набагато легше? Навіть якщо ви опиняєтеся в різних групах. Уся справа в тому, що друзі під час навчання підтримують одне в одному цікавість та мотивацію, з товаришами можна практикуватися й поза заняттями, допомагати одне одному долати труднощі. Ми вирішили додати ще один плюс до такого товаришування: відтепер вчитися разом ще й вигідно!

Приходьте до нас у осінньому семестрі на курси англійської для дорослих, приводьте друга, який не навчався в нас у 2021 році – й обидва отримуйте приємні знижки на навчання!

  • Тим, хто ще в нас не навчався, ми даруємо 500 грн знижки на перший семестр, якщо ви плануєте платити за кожен семестр окремо. Якщо ж ви заплатите одразу за весь курс, то для вас знижка становитиме 10% і ще -500 грн на оплату.
  • Для тих, хто вже навчався в нашому центрі, ми пропонуємо 10% знижки та ще -500 грн на оплату першого семестру навчання, якщо плануєте сплачувати за кожен семестр окремо. Або ж одразу 15% знижки та ще -500 грн, якщо ви платите за весь курс одразу.

Більш того! Чим більше друзів ви залучите до навчання, тим більшою буде знижка для вас, а кожен із них дістане свої 500 грн знижки. Наприклад, якщо ви прийдете з двома друзями, які не навчалися в нас у 2021 році, то кожен з них дістане по 500 грн знижки, а ви – 1000. А якщо трьох – то кожному з них буде 500 грн знижки, а вам – 1500 грн.

Як дістати ці знижки? Запишіться на курси англійської, під час розмови з менеджером скажіть, що прийшли вчитися разом із другом або друзями, а також назвіть слово-промокод: FRIENDSFOREVER.