Пройти тест онлайн

Графік роботи нашого освітнього центру на період карантину (з 12 березня)

schedule
11.03.2020

У Києві з 12 березня вводять карантин через коронавірус та тимчасово обмежують освітній процес. Школярів і студентів переводять на дистанційне навчання.

У зв’язку з цим, ми прийняли наступні рішення:

— заняття у дорослих групах відбуваються без змін, у звичайному режимі,

— заняття у дитячих та підліткових групах ми призупиняємо до суботи, 14 березня, включно. З неділі, 15 березня, навчання для дітей і підлітків відбуватимуться в онлайн-режимі до поліпшення ситуації.

Про онлайн навчання з нами:

Наші викладачі вже протягом п’яти років використовують платформу Zoom, яка на відміну від Скайп, забезпечує відмінну якість зв’язку, можливість ділити студентів на пари та групи (як на звичайних офлайн-уроках) та робити записи для студентів на інтерактивній дошці.

Заняття відбуватимуться за розкладом і будуть доступні з будь-якого пристрою. Зверніть увагу, що Zoom не потрібно встановлювати на комп’ютер чи мобільний гаджет, достатньо просто перейти за посиланням, яке ви отримаєте перед уроком від свого викладача.

Детальніше про Zoom ми напишемо на вашу пошту в окремому листі. У разі змін — ми обов’язково своєчасно усіх сповістимо.

Якщо у вас є запитання, пишіть нам на info@cambridge.ua або телефонуйте — (044) 580 33 00, (095) 580 33 00, (063) 580 33 00 чи (098) 580 33 00.