Пройти тест онлайн

Курс практичної англійської: іноземна мова для буденних ситуацій

английский для подростков
23.08.2018

Перший Кембриджський центр у січні запускає унікальний курс практичної англійської для підлітків — Life Skills (у перекладі з англійської “життєві навички”). Його особливість полягає в тому, що окрім викладання іноземної мови, автор курсу Вікторія Перванюк вчитиме старшокласників практичним і психологічним навичкам, необхідним для дорослого та самостійного життя.

  • Чому курс буде цікавим підліткам:

На заняттях студенти розбиратимуть психологічні, побутові, бізнесові теми, тож ваша дитина зможе не лише вільно спілкуватися англійською, а й навчиться боротися зі стресом, швидко приймати складні рішення, правильно вести бюджет і розподіляти свій час, а також дізнається, як влаштуватися на стажування своєї мрії та позбутися страхів і безпідставних переживань.

У реальному житті, коли ви потрапляєте в англомовне середовище, вам потрібно купити проїзний, пояснити лікарю, чому і де болить, дізнатися всі деталі оренди авто, відкрити рахунок у банку, поділитися з приятелькою рецептом маминого торта. А для такого шкільних знань замало.

У школі діти зазвичай вивчають основи — вміння слухати і розуміти, читати, писати, говорити на загальні теми. Та чи не помічали ви, що в реальному житті ви не надто часто спілкуєтеся англійською мовою про глобальне потепління чи найбільш відомих письменників вашого регіону?

Тож аби ваші діти відчували себе комфортно в чужому місті та могли самостійно впоратися з будь-якими труднощами — ми створили курс Life Skills.

  • Особливості курсу:

Курс Life Skills підійде для студентів з рівнем англійської В2: Upper Intermediate та вище. Кожен студент за весь курс має підготувати та захистити перед викладачем і групою три проекти. Ми не хочемо ставити стандартні оцінки, тому всі студенти протягом року змагатимуться за цікаві номінації. Які саме? Розповімо згодом.

Не зволікайте — записуйтеся на курс просто зараз, адже кількість місць у групі обмежена.