Пройти тест онлайн

Починається вступна кампанія для магістрів

13.05.2018

З 14 травня починається вступна кампанія для майбутніх магістрів: їм потрібно встигнути до 5 червня 2018 року зареєструватися на тестування з іноземної мови. Складати подібний іспит потрібно не усім, а лише тим, хто вступає до магістратури за спеціальностями 03 Гуманітарні науки (крім 035 Філології), 05 Соціальні та поведінкові науки, 06 Журналістика, 24 Сфера обслуговування та 29 Міжнародні відносини. Зробити це потрібно у приймальній комісії вузу.

Тестування у формі ЗНО з англійської мають складати також і ті, хто вступає на магістратуру за фахом 081 Право та 293 Міжнародне право, але їм знадобиться крім того складати ще й вступний фаховий іспит, що відбудеться 13 липня 2018 року.

Також з 14 і до 31 травня триватимуть додаткові вступні іспити для тих, хто отримував вищу освіту за іншою спеціальністю. Основні ж намічені на період з 2 по 29 липня (для усіх, крім спеціальностей Права та Міжнародного права) . З 2 до 26 липня вузи прийматимуть заяви від тих, хто вступає на основі єдиного вступного іспиту, а для усіх інших (хто вступає на основі вступних іспитів) цей період триватиме менше: до 9 липня.

Єдиний вступний іспит з іноземної мови оснований на ЗНО з англійської, французької, німецької або іспанської мов. При цьому використовуються розділи «Читання» та «Використання мови». Сам іспит намічений на 11 липня.