Пройти тест онлайн

У DeepL зʼявилася нова функція стислого переказу тексту. Як користуватися?

У DeepL зʼявилася нова функція стислого переказу тексту: як користуватися
11.08.2023

Онлайн-перекладач DeepL Translator пропонує своїм користувачам нову функцію. Тепер програма може видавати скорочений переказ вашого тексту.

Власне, нова властивість перекладача називається Summarize. підбивати підсумки

Як вона працює?

Коли ви переносите текст у відповідне віконце для перекладу, то збоку зʼявляється кнопка, що пропонує стисло переказати суть документа.

Зверніть увагу! Функція доступна при перекладі тексту від 800 знаків і лише для користувачів преміумверсії.

Цікаво, що для створення скороченого перекладу програма витратить менше однієї хвилини. Після цього система дозволить вам скопіювати текст, зменшити обсяг або навпаки — розширити його.

Найкращі онлайн-перекладачі!

10 сервісів

Що відомо про DeepL?

DeepL Translator — це сервіс нейронного машинного перекладу, який був запущений у серпні 2017 року і належить компанії DeepL SE з Кельна. Німеччина Початково систему розробили як частину програми Linguee.

Нейронні мережі DeepL здатні вловлювати навіть найменші мовні нюанси та відтворювати їх у перекладі, на відміну від будь-якого іншого сервісу.

Розробники зазначають, що для оцінки якості програми вони регулярно проводять сліпі тести. Під час них професійні перекладачі вибирають найточніший переклад, не знаючи, яка компанія його виготовила. Власне, DeepL відзначається вдвічі вищою ефективністю порівняно з конкурентами.

А ось українська мова в онлайн-перекладачі зʼявилася у 2022 році.

Між іншим, за даними дослідження компанії TechCrunch, DeepL був визнаний найточнішим перекладачем з усіх доступних в інтернеті.