Пройти тест онлайн

Відкрита реєстрація на ЗНО

8.02.2018

Вже 6 лютого стартував період, у який учасники ЗНО-2018 в Україні можуть зареєструватися на ці іспити. Триватиме він до 19 березня 2018 року. Щоб стати одним із тих, хто складатиме ЗНО, необхідно надіслати свої реєстраційні дані через онлайн-сервіс, доступний на сайті УЦОЯО.

У якості документу, що підтверджуватиме особистість, використовується паспорт, копію котрого потрібно переслати до регіонального центру оцінювання якості освіти разом із іншими необхідними документами, що вказуються при реєстрації.

Учасники ЗНО-2018 можуть обрати максимум чотири предмети до складання, при цьому окремо потрібно вказати, котрі з них будуть зараховуватися потім у якості оцінки учасника із ДПА. Студенти університетів та пту у 2018 році всі складають ДПА з української мови та літератури у формі іспитів ЗНО, і це також потрібно обов’язково вказати при реєстрації.

Користувачі, що успішно завершили процедуру реєстрації ЗНО, можуть отримати інформаційний бюлетень, реєстраційне повідомлення та сертифікат ЗНО за місцем навчання (якщо складають ДПА) або за адресою проживання.

У 2018 одним із найстрашніших іспитів для майбутніх випускників стало ЗНО з англійської мови, оскільки саме в цьому році цей тест значно змінився. Але гарна підготовка допоможе успішно впоратися із ним.