Пройти тест онлайн

Повний пробний ЗНО з англійської

16.02.2018

У 2018 році формат тестування ЗНО дуже змінився у порівнянні з іспитами, що відбувалися у минулих роках. Крім тих навичок, що вже тестувалися раніше, нині він перевіряє ще й сприйняття англійської на слух, до того ж може оцінити знання одразу на двох рівнях: B1 та B2.

Нічого дивного, що багато хто з майбутніх випускників схвильований і активно записувався на пробне тестування. Але лише один пробний тест дасть можливість тільки зрозуміти, чи достатньо нинішніх знань для успішного складання, він не допоможе швидко підвищити рівень до необхідного.

На наших курсах англійської для підлітків учні проходять справжню підготовку до складання усіх етапів тестування ЗНО, із акцентом на тих навичках, котрі необхідні. Але крім того, після проходження курсу наші студенти обов’язково складають повний пробний тест ЗНО з англійської так, як це буде відбуватися під час справжнього іспиту.

Це – ще одна можливість випробувати свої знання для тих, хто не встиг зареєструватися на пробний іспит ЗНО, а також шанс перевірити, наскільки покращилися знання англійської після ретельної підготовки для тих, хто встиг.