Пройти тест онлайн

Як розвивалися наші викладачі у грудні? Результати воркшопу та відгуки учасників

Як розвивалися наші викладачі у грудні? Результати воркшопу та відгуки учасників
3.01.2024

Команда Першого Кембриджського центру — це люди, які прагнуть до постійного розвитку та самовдосконалення. Саме тому наші викладачі щомісяця відпрацьовують навички, вдосконалюють методики та шукають ефективніші шляхи викладання англійської мови.

Власне, у грудні, викладачі First Cambridge Centre взяли участь у воркшопі «Сoursebooks tasks and how to use them».

Як проходив тренінг?

Спікеркою воркшопу виступила викладачка англійської з багаторічним досвідом Валерія Сидоренко. Вона розповіла учасникам події, як ефективно користуватись навчальними посібниками та виробити творчий підхід до проведення уроків.

Поміж тим, педагоги нашого центру дізнались про актуальні:

  • принципи планування уроків,
  • джерела для пошуку необхідних матеріалів,
  • варіанти адаптації завдань до уроків.

Ця зустріч була дуже корисною, оскільки я почула практичні поради для проведення уроків: які завдання можна підготувати для fast finishers, чому listening for gist буде корисним саме для слабших студентів та як розділ «Word store» підручника Focus можна використовувати для pre-teaching vocabulary.

Юлія Іваній, викладачка Першого Кембриджського центру

Окрім теорії, викладачі також застосовували набуті знання на практиці. Під час воркшопу учасників поділили на команди, кожна з яких мала скласти план уроку.

Сподобалось, що спочатку нам показали, як саме ми можемо модифікувати деякі завдання відповідно до потреб студентів. А потім була частина, коли ми могли все спробувати на практиці та планувати урок разом. Дуже люблю такий формат, тому що отримані знання можна відразу застосувати в реальному житті.

Соломія Корчинська, викладачка Першого Кембриджського центру

Викладачі центру активно застосовують різноманітні інструменти та технології для того, аби заняття у нас були цікавими та ефективними! Між іншим, ви можете більше дізнатись про наших викладачів, їхній досвід та кваліфікації, а також обрати ідеального кандидата для себе, перейшовши за посиланням.

Тож якщо ви прагнете вивчати англійську з професіоналами своєї справи у комфортній атмосфері — ласкаво просимо до Першого Кембриджського центру.