Пройти тест онлайн

Результати благодійних speaking clubs: яку суму вдалося зібрати для ЗСУ?

Результати благодійних speaking clubs: яку суму вдалося зібрати для ЗСУ?
11.03.2024

Перший Кембриджський центр провів 3 благодійні розмовні клуби. Це стало можливим завдяки партнерству з бізнес-простором Peremoga.

Скільки людей долучились до заходів та як нам вдалося допомогти Збройним Силам України — розповімо далі.

Наші розмовні клуби були об’єднані однією метою — збором коштів на ремонт автівки військовим. Задля допомоги нашим оборонцям, ми провели три заходи:

  • 21 лютого — The art of resolving conflicts,
  • 28 лютого — The beauty of small talk,
  • 6 березня — Work-life balance.

Speaking clubs модерували викладачі нашого центру — Наталія Кіртланд та Назарій Бойко.

Загалом до заходів приєднались 35 людей — вони обговорили актуальні теми англійською мовою, опанували нову лексику та корисні структури для спілкування.

Завдяки учасникам благодійних клубів, а також небайдужим людям, які надсилали свої донати, вдалося зібрати 61 668 гривень.

100% прибутку ми передали на ремонт авто для артилерійської розвідки бригади НГУ. Ремонтом опікується волонтер та власник автосервісу «Всюдихід», Андрій Бурахович, діяльність якого ми підтримуємо вже багато років.

Авто, на яке ми збирали кошти

За цей час нам вдалося приєднатися до відправки на фронт понад 300 автівок. А благодійні розмовні клуби допоможуть поповнити цей список принаймні ще однією машиною!

Звісно ми продовжуємо допомагати армії й щиро дякуємо за вашу підтримку в цій справі! Звіт після ремонту та детальну інформацію про інші подібні благодійні ініціативи ми будемо висвітлювати у наших соцмережах, а також на сайті.

Тож покращуйте англійську мову та допомагайте ЗСУ разом із Першим Кембриджським центром!