Пройти тест онлайн

Сила добросусідства: Перший Кембриджський центр та Peremoga стали партнерами!

Сила добросусідства: Перший Кембриджський центр та Peremoga стали партнерами!
22.12.2023

🇬🇧 Перший Кембриджський центр організовує курси англійської, більшість з яких проходять онлайн, аби українці могли вивчати мову з будь-якого місця. Але все починалося з офлайн-курсів, які з перших днів і до сьогодні проходять в Києві біля Золотих Воріт, на вулиці Ярославів Вал 13/2б.

Цей простір для нас особливий, адже в ньому ми щодня працюємо та розвиваємося разом із нашими сусідами — різними бізнесами. І наприкінці 2023 року, попри повномасштабну війну, сотні викликів та проблем, ми збільшуємо обʼєми роботи, посилюємо співпрацю та обʼєднуємося з партнерами.

Відтепер Перший Кембриджський центр та коворкінг Peremoga, який розташований за адресою Ярославів Вал 15, працюватимуть над спільними проєктами!

Розповідаємо детальніше, що ми вже підготували для наших клієнтів у рамках партнерства та чого очікувати далі.

Хто такі Peremoga?

Це команда, яка з 2017 року організовує простори для роботи, де українці могли б досягати власних перемог. Окремо люди або цілі команди можуть орендувати місця, невеликі офіси або переговорні кімнати в коворкінгу з усіма умовами для комфортної та безперебійної роботи.

Саме тут восени 2023 року наш тест-центр Grade Education Centre, єдиний авторизований Платиновий центр Cambridge Assessment English в Україні, провів велику офлайн-конференцію для викладачів англійської мови.

Це був перший офлайн-захід з часів повномасштабного вторгнення росії, який ми провели в нашому спільному просторі для того, аби згуртувати нашу професійну спільноту.

Тож тепер ми розширюємо співпрацю з Peremoga.

Конференція для викладачів у Peremoga

Чого чекати вже зовсім скоро

Уже зараз для всіх клієнтів Peremoga доступні знижки на навчання на курсах в Cambridge.ua:

  • 10% знижки при оплаті навчання по модулях;
  • та 15% знижки при оплаті за повний курс.

Групи всіх рівнів для дорослих можна переглянути за посиланням. Крім того, у центрі регулярно триває набір на курси для дітей та підлітків.

А ще незабаром ми оголосимо про заходи для наших студентів та всіх охочих. Це будуть нові формати, до яких ми активно готуємось та які анонсуємо вже зовсім скоро.

Тож підписуйтесь на наші соцмережі, слідкуйте за публікаціями, аби не пропустити важливих новин.

Дякуємо за довіру нашим студентам та партнерам!