Пройти тест онлайн

МОЗ оновило правила карантину для навчальних закладів

МОЗ обновило правила карантина для учебных заведений
26.08.2020

МОЗ видало нову постанову, яка регулює правила для навчальних закладів на період карантину. Основна частина залишилася тою ж: за виконання всіх рекомендацій відповідають засновники або керівники навчальних закладів, вони ж або медичні працівники мають контролювати виконання заданих правил. Робочий персонал допускається до роботи лише після дистанційного вимірювання температури та за наявності індивідуальної маски/респіратора з розрахунком 1 маска на 3 робочі години.

За новими правилами маски студенти, школярі та вчителі мають використовувати лише під час входу до навчального закладу та переміщення між авдиторіями. А учням 1–4 класів і зовсім дозволили не використовувати індивідуальні засоби захисту. Водночас антисептики потрібні лише на вході до навчального закладу, а надалі всім рекомендується ретельно мити руки після кожного заняття.

Нововведення стосуються роботи навчальних закладів у різних зонах. Відтак, вчителі в зелених та жовтих зонах можуть не використовувати респіратори та маски, їм достатньо притримуватися безпечної дистанції. Якщо ж викладач або викладачка працює в оранжевій зоні, то він або вона мають використовувати захисний щиток.

Якщо в одному класі виявляють хворого на коронавірус, увесь клас йде на самоізоляцію та проводить передбачені МОЗ заходи. З повним новим перерахуванням вимог та правил можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що ми пропонуємо курси англійської онлайн для дорослих та дітей нарівні зі звичайними курсами англійської в групах у нашому центрі.