Пройти тест онлайн

Українцям пропонують стипендію для навчання на IT-курсах: умови

Украинцам предлагают стипендию для обучения на IT-курсах: условия
31.10.2022

Українцям, які постраждали у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії до України, пропонують 700 стипендій для навчання IT на платформі Prometheus.

На вибір доступні чотири програми:

1) фронтенд;
2) тестування веб-продуктів;
3) автоматичне тестування програмного забезпечення;
4) створення веб-додатків на Ruby.

Курси, створені під кураторством IT-фахівців з українських компаній GlobalLogic, Ciklum та SoftServe. Найкращі випускники зможуть пройти співбесіду та продовжити співпрацю.

Хто може подати заявку на програми:

  • українські жінки, які постраждали у зв’язку з російською агресією;
  • українці, котрі виїхали з тимчасово окупованих територій та зареєстровані там до 24 лютого;
  • українці, які набули статусу “внутрішньо переміщена особа” або право тимчасового захисту за кордоном України після початку повномасштабного вторгнення РФ;
  • військовослужбовці, які беруть участь у війні або брали участь в АТО/ООС, а також члени їхніх сімей.

Постраждалі від війни, які не входять до зазначених категорій, також можуть подати свою кандидатуру на навчання: їх зарахують за наявності вільних місць.

Для того, щоб подати заявку на стипендіальну програму, потрібно пройти перший навчальний тиждень бажаного курсу, а також заповнити анкету. Кінцевий термін подачі — 4 листопада 2022 року включно.

Тим, хто отримав стипендію, повідомлять про це листом на електронну пошту Адресу потрібно буде вказати при реєстрації. до 9 листопада.

Проєкт реалізують за підтримки USAID та WNISEF.

Для новачків в ІТ

20 корисних фразових дієслів!

Дізнатися

Для всіх, хто хоче працювати та розвиватися у сфері IT, є спеціалізований курс English for IT. Студенти вивчають лише те, що потрібно знати професіоналу.

Програма передбачає покращення усіх мовних навичок, необхідних для спілкування та листування з колегами та керівником на професійні теми, а також засвоєння навичок для успішного проходження інтерв’ю англійською.