Пройти тест онлайн

Встигніть зловити літні знижки

26.05.2018

Зовсім скоро вже настане літо. Хтось планує відпустку та відпочинок, а хтось розмірковує про те, щоб використати цю спекотну пору ще для більшої користі, наприклад, підтягнувши англійську до вересня. Для тих, хто хотів би ефективно використати свій літній час, у нас є невеличкий подарунок – знижки на перші літні курси.

Нові клієнти Першого Кембриджського центру отримують знижку 10%, якщо платять за навчання посеместрово, і 15% – якщо одразу за весь курс. Якщо наші студенти записуються до груп, відмічених плашкою «останні місця» – вони отримують додаткову знижку у розмірі 5%, що додається до попередніх. Таким чином можна отримати максимальну знижку до 15% при оплаті посеместрово, а також до 20% при оплаті за увесь курс одразу, якщо записатися до груп, де залишаються останні місця (групи, що розпочинаються до 11 червня 2018 року).

На нашому сайті ви можете знайти акційні групи англійської для дорослих, у тому числі – літні інтенсиви. Діють знижки також на групи англійської для дітей та англійської для підлітків. Звертаємо вашу увагу, що згадані вище знижки діють не на всі групи, а лише ті, що відмічені плашкою “останні місця” і що розпочинаються до 11 червня 2018 року.