Пройти тест онлайн

В Україні запустили сервіс, який спрощує виконання домашніх завдань

В Украине запустили сервис, который помогает выполнять домашние задания
16.02.2024

В Україні зʼявилась безплатна онлайн-платформа, яка допомагає вчителям та учням спростити процес виконання та перевірки домашніх завдань.

Сервіс JustClass містить базу із 40 тисяч унікальних та авторських тестів, які стануть у пригоді під час дистанційного та очного навчання.

Чим корисний для школярів?

Завдяки JustClass учні 1-11 класів можуть витрачати менше часу та зусиль на виконання домашніх, самостійних та контрольних робіт. А ігри, відео та інтерактивні завдання роблять цей процес активнішим та цікавішим.

Фізкультхвилинки та зарядки англійською мовою

Розповідаємо про користь руханок і ділимося фізкультхвилинками англійською

Детальніше

Також школярі можуть забути про використання зошита, відразу бачити свої результати та відстежувати прогрес, оскільки всі оцінки зберігаються в особистому кабінеті.

Як почати використовувати платформу?

Для того, щоб розпочати користуватись платформою, на ній потрібно зареєструватись і вчителю, і учню.

Згодом алгоритм дій простий: викладач обирає предмет, тему заняття та надсилання посилання на тестування школярам. Для того, щоб уникнути списування, можна встановити дедлайн на виконання кожної роботи.

Сучасний навчальний процес адаптується до новітніх викликів, зокрема таких, як розвиток технологій та широке використання штучного інтелекту. Наприклад, нещодавно ми розповідали про результати дослідження перспектив ШІ в закладах середньої освіти.