Пройти тест онлайн

5 крутих фільмів про літо англійською мовою

фильмы на английском онлайн
29.06.2018

Багато сонця, вечірні прогулянки містом, пляжні вечірки та перегляди фільмів під відкритим небом. Це далеко неповний перелік причин, за що можна любити літо!

Таке враження, що саме влітку трапляються найцікавіші, найнепередбачуваніші речі, розгортаються неймовірні історії кохання та зав’язується дружба на все життя.

А щоб поринути в атмосферу пригод, пропонуємо вам добірку 5 найкращих фільмів про літо.

Пірнайте у враження з головою!

«Брудні танці»

Після цього фільму напевно всі дівчата мріють потрапити в танцювальний табір, тренуватися весь день, змагатися парами та ще й на додачу до цього закохатися там у симпатичного тренера. А хлопці звичайно воліють бути цим тренером.

Історія кохання, історія грації, почуттів і вираження їх у танцях.

«Я знаю, що ви зробили минулого літа»

Хочеться менше солоденьких кадрів? Навпаки, подивитися б щось, від чого кров у венах захолоне? Будь ласка! «Я знаю, що ви зробили минулого літа» – фільм 1997 року, який в деякі моменти досі змушує закривати очі і нервово жувати попкорн.

«Безумство»

Історія чи то дружби, чи то кохання упереміш із шумом та пригодами Нью-Йорка 90-х, а також продаж нелегальних засобів під виглядом морозива – усе це «Безумство». А ще життя студента Люка.

«Парк культури і відпочинку»

Часом усе йде не так, як ми планували. Тоді потрібно вирішувати – здаєшся і програєш, чи шукаєш обхідні шляхи до своєї мети. Саме так вийшло у головного героя Джеймса. Замість подорожі Європою хлопець змушений знайти роботу на літо, щоб вступити до університету. Робота у парку розваг весела, та не завжди…

«Кіно про Ліззі Макгвайр»

Неймовірна історія про найзвичайнісіньку американку, яка постійно потрапляє в халепу. Та що там казати, дівчина сама як суцільна халепа. Після зіпсованого випускного вона їде у подорож до найкращого міста на Землі – до Риму. Де доля приготувала для неї величезний сюрприз.

А якщо ви цього літа запланували подорож за кордон, хутчіш читайте 7 ідіом для подорожей, аби звучати, як носій.