Пройти тест онлайн

Запрошуємо на зимові курси англійської для дорослих у 2020 році

Приглашаем на зимние курсы английского для взрослых в 2020
24.11.2019

Після Нового року ми любимо давати собі обіцянки. Наприклад, більше часу приділяти навчанню. Якщо вивчити та підтягнути англійську – десь серед ваших планів, пропонуємо замислитися про це вже зараз. Наприклад, можна записатися на наші курси англійської, поки є можливість обрати групу із найзручнішим для вас розкладом та відповідним рівнем.

Якщо ви плануєте почати чи продовжити вчити англійську – запрошуємо на курси англійської для дорослих на будь-який смак: ранкові, денні, вечірні, з українськими викладачами та з носіями англійської. І, звісно ж, ми пропонуємо навчання для будь-якого з рівнів, аж до поділу на підрівні, щоби отримувані знання точно відповідали вашим потребам.

Якщо ви відчуваєте, що спілкування англійською – не ваша сильна сторона, то можете засвоїти цю дуже потрібну навичку на курсах розмовної англійської. А якщо ви вже вчили англійську, але полишили, і хотіли б швидко освіжити свої знання до колишнього рівня, радимо звернути увагу на нові інтенсивні групи Brush Up!

Якщо ви вчите англійську, щоби використовувати її на роботі, пропонуємо нові групи бізнес англійської. Вони зосереджені на темах, навичках та лексиці, необхідних сучасній діловій людині. Якщо ж вам для роботи потрібно засвоїти юридичну лексику та навчитися працювати з типовими документами, придивіться ближче до курсів юридичної англійської.

Серед ваших планів на прийдешній рік – складання міжнародного іспиту за англійської мови? Тоді вам можуть знадобитися курси підготовки, після яких ви точно залишитеся задоволеними власними результатами. Ми пропонуємо підготовку до TOEFL і IELTS, а також до найпопулярніших іспитів Cambridge English.

Окрім усього зазначеного вище, не забувайте, що ми регулярно проводимо зустрічі англійських клубів. Багато корисних матеріалів для вашого успішного навчання можна знайти в нашому блозі. Підпишіться на розсилки на цій сторінці у віконці справа вгорі, щоби не пропускати корисні матеріали та новини.