Пройти тест онлайн

Як відбуватимуться наші заняття на період карантину (оновлена інформація від 22 травня)

12.03.2020

Наша команда намагалася зберегти навчальний процес без змін, проте, у зв’язку з введенням карантину з 12 березня згідно Постанови Кабінету міністрів “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” та Протоколу Київської міської ради, наш освітній центр вимушений перейти на дистанційне навчання, поки ситуація не покращиться, адже ми піклуємося про ваше здоров’я.

Важливо! Оновлена інформація від 22 травня: Україна переходить на адаптивний карантин, уряд послаблює загальнонаціональні обмежувальні заходи, і вже з 1 червня ми плануємо відновити навчання на нашій території.

Оновлена інформація від 5 травня: Загальнонаціональний карантин продовжено до 22 травня, але з послабленнями з 11 травня. ​​

Оновлена інформація від 23 квітня: Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня.

Оновлена інформація від 26 березня: Загальнонаціональний карантин продовжено на 21 день – до 24 квітня включно.

На період карантину всі заняття в нашому освітньому центрі проводяться в онлайн-форматі, у платформі Zoom.

На відміну від Skype, Zoom забезпечує відмінну якість зв’язку, можливість ділити студентів на пари та групи (як на звичайних офлайн-уроках) та робити записи для студентів на інтерактивній дошці, а ще його не потрібно встановлювати на комп’ютер чи мобільний гаджет — достатньо перейти за посиланням, яке ви отримаєте перед уроком від свого викладача.

Інструкцію з установки та запуску Zoom можна завантажити тут.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ СТУДЕНТІВ (усі напрями навчання)

Уроки скасовуються в усіх групах до суботи, 14 березня, включно. З неділі, 15 березня, уроки проходитимуть в онлайн-режимі за звичним для вас розкладом.

ДЛЯ ДІТЕЙ І ПІДЛІТКІВ

Уроки у дитячих та підліткових групах ми призупиняємо до суботи, 14 березня, включно. З неділі, 15 березня, навчання для дітей і підлітків відбуватимуться в онлайн-режимі до поліпшення ситуації.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ, ЯКІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ЗНО

У групах з підготовки до ЗНО заняття відбуватимуться за розкладом в онлайн-режимі вже з 13 березня.

ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ АНГЛОМОВНИХ КЛУБІВ

Англомовні клуби під час карантину ми проводимо онлайн, через платформу Zoom. Записатися можна тут.

ДЛЯ КАНДИДАТІВ, ЯКІ СКЛАДАЮТЬ ІСПИТИ

Оновлена інформація від 12 травня: ми починаємо проводити іспити у міні-групах, починаючи з 15 травня, з дотриманням усіх запобіжних заходів. Подробиці можна уточнити в екзаменаційному відділі: esol@grade.ua, +38 (044) 300 23 40, +38 (068) 289 38 02.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОВНІ ПРОБНІ ТЕСТУВАННЯ IELTS, TOEFL і ЗНО

Повні пробні тестування на період карантину скасовуються. Точні дати проведення ми повідомимо згодом.

ВАЖЛИВО

У разі будь-яких змін ми обов’язково своєчасно сповістимо усіх студентів. Сподіваємося, що наш освітній центр повернеться до звичного графіку роботи якнайшвидше.

Дякуємо усім нашим студентам за підтримку та розуміння. Якщо у вас є запитання, пишіть нам на info@cambridge.ua або телефонуйте — (044) 580 33 00, (095) 580 33 00, (063) 580 33 00 чи (098) 580 33 00.

Більше інформації про те, як захистити себе від коронавірусу (Covid-19) можна знайти за посиланням.