Пройти тест онлайн

Запрацювала платформа НУШ: що це таке

21.06.2018

новая украинская школа

В Україні запрацювала платформа НУШ (Нової української школи), створена МОН спеціально для викладачів іноземної мови. Вона була розроблена сумісно з Британською Радою, а також багатим досвідом Cambridge Assessment English та Cambridge University Press.

Ця платформа – унікальне поєднання онлайн-курсів та триденних очних тренінгів. Вона дає багато знань, що допоможуть вчителям краще налагодити контакт зі своїми маленькими підопічними та мотивувати їх вчитися заради цікавості, а не заради оцінок. Сумісна робота у класі, завдяки новим підходам та методам викладання, стане більш ефективною, а самі вчителі зможуть економити власний час, що витрачається на створення навчальних планів, тому що робити це стане набагато легше, зможуть професійно вирости та підвищити результативність праці.

Кожен вчитель, який пройде цю програму, може успішно скласти спеціальне тестування та отримати цифровий сертифікат про закінчення.

Програму НУШ необхідно буде обов’язково пройти усім викладачам англійської мови, які мають вже у новому 2018–2019 навчальному році працювати із першокласниками. Втім, у МОН у ній вбачають дещо більше: зручний шаблон для реформ і на інших рівнях освіти.