Пройти тест онлайн

A2 Key для імміграції до Данії

A2 Key для иммиграции в Данию
1.02.2019

Датське агентство з міжнародного найму та інтеграції (SIRI ) висунуло нові вимоги для тих, хто збирається отримати від Данії посвідку на постійне проживання та на роботу в секторах сільського господарства, ветеринарії, садівництва, лісівництва в якості стажера.

Для цього потрібно скласти тестування на знання датської, норвезької, шведської, англійської або німецької на рівні A2 або вище за шкалою CEFR. Найпопулярніші тести для цих цілей – звісно ж, TOEFL , IELTS і лінійка Cambridge Assessment English. Зокрема, підходить A2 Key (KET).

Але для тих, хто вирішить складати цей іспит для імміграції до Данії, слід враховувати деякі з нових вимог.

Відтак, з 3 січня 2019, для ідентифікації учасника тестування використовуються виключно зарубіжні паспорти, український паспорт для підтвердженні особи не підходить. З тієї ж дати тестовий центр має зробити фото учасника в день іспиту задля ідентифікації. Окрім того, учасник має надіслати SIRI власний ID-номер та «секретний номер», отримані під час реєстрації на іспит.

Усі ці правила стосуються виключно цілей імміграції до Данії та не зачіпають школярів, які складають A2 Key та A2 Key for Schools.