Пройти тест онлайн

Насичений подіями серпень: безліч можливостей у світі вивчення англійської

Насыщенный событиями август множество возможностей в мире изучения английского
2.08.2021

Серпень 2021-го в Першому Кембриджському центрі буде справді гарячим. І це зовсім не про погоду, а про насиченість яскравими подіями. Ми пропонуємо можливість ближче познайомитися з центром, побачити, як ми викладаємо, узяти участь у демо-уроках, а також поставити нам будь-які питання.

Тож цього серпня на всіх охочих чекає:

7 та 14 серпня – Let’s Talk (онлайн або офлайн)

Говорити англійською з будь-ким та на будь-яку тему — суперскіл!

Ми віримо, що English is your superpower, і запрошуємо всіх на серію безкоштовних розмовних клубів від нашого центру. Ми розговоримо всіх і кожного!

2 вихідні поспіль — 7 та 14 серпня чекатимемо на вас у нашому офісі або онлайн.

8 викладачів, 8 тем, 8 уроків, 2 рівня мови, 4 сфери спілкування, 1,5 години чистої практики англійської — і це все абсолютно безкоштовно!

18 серпня – Grade Teacher Talks

Grade Education Centre влаштовує онлайн-подію для вчителів, яка допоможе викладачам англійської налаштуватися на новий навчальний рік та надихнутися новими та перевіреними ідеями та методиками.

19 серпня – Parents Day (онлайн)

Якщо ви – батьки дітей від 6 до 17 років, які хочуть забезпечити їм найкращі знання англійської, додавайте цю дату до своїх календарів. Під час цієї онлайн-зустрічі ви дізнаєтеся про всі важливі особливості вивчення англійської дітьми різного віку, а також зможете поставити свої питання.

28 (у нашому центрі) та 29 серпня (онлайн) – Cambridge Open Day

День відкритих дверей у нашому центрі: чекаємо друзів, партнерів, студентів і просто всіх, хто зацікавився Першим Кембриджським центром. На вас чекають живі уроки, презентації нових програм, знайомство з викладачами та командою центру.


Зберігайте дати та слідкуйте за новинами, щоби дізнатися більше про кожну з подій. До зустрічі в Першому Кембриджському центрі!