Пройти тест онлайн

Для малечі створили безкоштовний додаток з освітнім контентом

Безкоштовний мобільний додаток для дітей, що працює офлайн
17.12.2022

Малеча може навчатися у безкоштовному освітньому додатку ALPA Kids українською мовою. Вчителі з нашої країни долучилися до створення завдань з акцентом на різні мови та культури світу. Платформа зібрала понад 40 навчальних ігор для дітей 3-8 років.

Прем’єра додатка відбулася ще у червні, а вже станом на сьогодні він об’єднав понад 60 000 користувачів з 114 країн. Грати можна як онлайн, так і в офлайн-форматі, що дозволяє заохотити дитину до навчання у будь-якому місці, незважаючи на те, чи є інтернет-зв’язок.

Мобільні додатки для підлітків, щоб підтягнути англійську

9 кращих

Концепція гри

Головний герой додатка — Alpa, який обожнює мандри. З ним малеча знайомиться при реєстрації і вирушає у цікаву ігрову подорож різними країнами, вивчає місцеву культуру, традиції і мову.

Що діти вивчають разом з Alpa?

  • Алфавіт;
  • Назви форм;
  • Природу;
  • Письмо;
  • Математику.

Важливо те, що всі ці напрямки малеча буде вивчати рідною мовою та на прикладах своєї місцевої культури. Українські діти, які перебувають за кордоном, можуть займатися знайомою їм мовою, навіть якщо довкола всі розмовляють іноземною.

Англійська для найменших

Деталі про курс

Додаток створила команда з Естонії. Розробники ALPA підтримують дітей, які приїхали з України, та допомагають їм адаптуватися до естонської системи освіти. 

Крім того, завдяки гранту від Heateo Education Foundation ALPA Kids в українців з’явилася можливість отримувати знання українською в 100 різних естонських навчальних закладах. Грант дозволяє протягом року безкоштовно використовувати у навчальному процесі освітні електронні ігри.

Наша команда не вміє воювати, але ми хочемо, щоб кожна українська дитина, яка перебуває далеко від дому та рідного народу, змогла зберегти свою мову та культуру.

Келлі Ліллес, генеральна директорка компанії

Як вижити за кордоном з мінімальними знаннями англійської?

8 безкоштовних ресурсів

Познайомтеся з командою розробників ALPA Kids та дізнатися більше про користування додатком тут. Ви можете протестувати українську версію ALPA Kids зі своїми дітьми. Для цього необхідно завантажити його з Google Play або App Store