Пройти тест онлайн

З’явився Консолідований рейтинг українських вишів-2020

Появился Консолидированный рейтинг украинских вузов-2020
20.08.2020

Портал Освіта.ua презентував консолідований рейтинг українських вишів на базі трьох інших рейтингів: «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Балл ЗНО на контракт». Кожен із цих рейтингів використовує дані для оцінювання та виявлення кращих навчальних закладів країни. Це дає змогу оцінкам консолідованого рейтингу бути об’єктивнішими та враховувати різні аспекти діяльності університетів.

Пропонуємо поглянути на 10 кращих вишів країни, а з повною версією Консолідованого рейтингу та його окремими підрейтингами ви можете ознайомитися за посиланням.

Консолидированный рейтинг вузов Украины 2020

В окремому рейтингу медичних вишів перше місце обійняв Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького. Найкращий університет для тих, хто обрав педагогічний напрямок – Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка. А серед приватних вишів особливо виділився Український католицький університет.

Передбачені також рейтинги за регіонами. Лідером Західного став Львівський національний університет ім. І. Франка, у Південному регіоні лідирує Одеський національний університет ім. І. Мечникова. У Північних регіонах найуспішнішим був визнаний Сумський державний університет, а в Східних – Харківський національний університет ім. Каразіна. У центральному регіоні перше місце обійняла Дніпропетровська медична академія МОЗ України.

Ну а ми – кращий центр для вивчення англійської, у тому числі – і для майбутніх студентів. Тому що ми – єдиний авторизований Платиновий центр Cambridge Assessment English в Україні.