Пройти тест онлайн

Англійська для всіх: працівники Нацполіції закінчили навчання у Першому Кембриджському центрі

Англійська для всіх: працівники Нацполіції закінчили навчання у Першому Кембриджському центрі
26.04.2024

Ні для кого не секрет, що в сучасному світі англійська мова — важлива у будь-якій галузі. Перший Кембриджський центр допомагає вивчити мову для різноманітних цілей: подорожі, робота в міжнародній компанії, особистісний розвиток. Саме тому студенти нашого центру — люди різного віку, професій та інтересів.

Відтак, 19 квітня працівники Департаменту міграційної поліції отримали сертифікати про завершення курсу англійської мови в Першому Кембриджському центрі.

Навчанню поліціянтів сприяла міжнародна організація International Justice Mission. Як відбувалося корпоративне навчання держслужбовців — розповідаємо далі.

Що вивчали поліціянти?

Варто зазначити, що навчання на курсах англійської — це пілотний проєкт Департаменту міграційної поліції.

Необхідність вдосконалення рівня англійської мови — одна з важливих потреб Департаменту міграційної поліції. У звʼязку з повномасштабною війною багато українців виїхали з країни. Одне з наших завдань — підтримувати цих людей за кордоном та убезпечення їх від ризиківторгівлі людьми. Саме тому нам потрібно постійно комунікувати з нашими міжнародними партнерами.

Студент Максим

Протягом 6 місяців дві групи студентів вивчали теми, які необхідні для їхньої професійної діяльності, відточували навички письма, читання, сприйняття англійської на слух. Особливу увагу приділили вдосконаленню розмовних навичок.

Англійська потрібна безпосередньо для роботи, тому що ми маємо багато закордонних відряджень і часто взаємодіємо з іноземними партнерами та організаціями. Крім того, це важливо для загального розвитку.

Студентка Ксенія

Кого ми навчаємо на корпоративних курсах англійської?

Дізнатися

Поліцейські запевняють: попри тривале навчання, вони не втрачали мотивацію і бажання йти на заняття.

На це повпливали, зокрема, викладачі, які не лише знаходили індивідуальний підхід, а й створювали цікаві уроки на актуальні теми та реагували на зворотний звʼязок від студентів.

Студенти курсу General English були дуже вмотивованими та активними. Вони завжди ставили багато питань щодо граматики чи лексики, намагалися зрозуміти різні значення слів та дізнатись якомога більше додаткової інформації. Мені було дуже приємно працювати з групою, і я бажаю їм успіхів у подальшому навчанні.

Сертифікована викладачка CELTA Дарина Лугова

Юлія Попик, викладачка другої групи, розповіла, що на заняттях студенти не лише опрацьовували програмовий матеріал, але й ставали більш впевненими у використанні мови.

Спершу студенти звикали до методики та темпу навчання, однак після адаптації вони показали неабиякий прогрес. Цей розвиток помічала не лише я, а й вони самі! Загалом, сформувалась дуже позитивна група, яка працювала з натхненням і бажанням вдосконалюватись.

Сертифікована викладачка pre-CELTA Юлія Попик

Звісно, завершення тривалого навчання поліціянти відзначили на урочистому врученні сертифікатів. Академічна директорка корпоративного напряму Наталія Щербакова та менеджерка корпоративного напряму Анна Драгун привітали студентів-поліціянтів та вручили документи про завершення курсів.

Попереду співробітників Національної поліції чекає відпрацювання всіх здобутих навичок і знань у реальному житті: в ході міжнародної взаємодії з іноземними партнерами та транснаціональних розслідувань.

Що вивчали поліціянти?

Чому англійська важлива для кожної сфери?

Курси корпоративної англійської — це чудова можливість для співробітників компаній покращити свої мовні навички, розширити можливості співпраці, розвинути нетворкінг та вийти на міжнародний ринок праці.

Між іншим, наші корпоративні клієнти — компанії з різних сфер діяльності. Викладачі окремо підлаштовують навчальну програму для кожної професії.

Тому у нашому центрі англійську мову вивчають всі — від музикантів до медичних працівників, від айтівців до бухгалтерів.

Власне, для того, аби навчатися у нас, потрібно виконати кілька простих кроків, а саме:

  • заповнити заявку,
  • пройти безплатне тестування на визначення рівня англійської у співробітників,
  • проконсультуватися з менеджерами та обрати навчальну програму, яка відповідатиме кінцевій меті колективу,
  • відвідати безплатне пробне заняття та впевнитись у доцільності обраного графіка та формату,
  • підписати договір про навчання.

Дізнатися деталі щодо корпоративного навчання співробітників можна за номерами:

  • +38 (098) 200 88 77
  • +38 (093) 200 88 77
  • або електронною поштою corporate@cambridge.ua

Зверніть увагу: наші викладачі використовують комунікативну методику під час занять. Тобто, студенти вчаться говорити англійською, адже це ключова навичка для опанування мови.

Корпоративне навчання у нашому центрі — це не лише чудовий варіант для відпрацювання мовних навичок, а й ідеальна можливість для посилення взаєморозуміння та покращення взаємодії у колективі.

Академічна директорка корпоративного відділу Наталія Щербакова

Крім того, студенти отримують знання, які дійсно зможуть застосовувати у реальних ситуаціях. Адже вивчення англійської з професійною метою — це опанування лексики та граматичних структур, які знадобляться вам для її досягнення!