Пройти тест онлайн

Безкоштовні онлайн-курси англійської для лікарів, які щодня борються з Covid-19

english
14.04.2020

Ми знаємо, що сьогодні фронт боротьби за людські життя і наше майбутнє — в лікарнях. Щиро дякуємо всім працівникам медичних закладів за те, що щоденно виходять на роботу і роблять усе можливе, щоб допомогти кожному. Ми бачили численні приклади того, як компанії запроваджують акції на підтримку працівників системи охорони здоров’я. Наш освітній центр також приєднався до руху допомоги й надав можливість лікарям та їхнім дітям безкоштовно вивчати англійську мову онлайн. 

З початку карантину понад 30 медичних працівників відвідали курси англійської мови в нашому центрі!

Ми виділили 30% місць в кожній групі наших весняних онлайн курсів англійської для лікарів та їх дітей. Кожен лікар міг обрати зручний час, курс, який підходить, і подати заявку на навчання в нашому центрі. Сподіваємось, що навчання з нами допомогло лікарям та їхнім дітям отримати заряд натхнення і сил рухатись вперед.

ПРО ОНЛАЙН КУРСИ ДЛЯ ВАШОГО ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ВЛІТКУ, ЧИТАЙТЕ ТУТ.

Як проходять онлайн-заняття в групах? 

Усі заняття в нашому освітньому центрі ми проводимо на платформі Zoom. На відміну від Skype, Zoom забезпечує відмінну якість зв’язку, можливість ділити студентів на пари та групи (як на звичайних офлайн-уроках) та робити записи для студентів на інтерактивній дошці, а ще його не потрібно встановлювати на комп’ютер чи мобільний гаджет — достатньо перейти за посиланням, яке ви отримаєте перед уроком від свого викладача.

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про технічні нюанси, які виникають під час роботи на платформі Zoom, і як з ними швидко впоратися.