Пройти тест онлайн

Рекорд: у 2019 році було складено понад 7 млн Кембриджських іспитів

Рекорд в 2019 году было сдано более 7 млн Кембриджских экзаменов
29.01.2020

Новий рекорд був встановлений у 2019 році: за цей період амбіційні люди з усього світу склали 7 млн Кембриджських іспитів. До цього числа увійшли Кембриджські кваліфікації (наприклад, B2 First та C1 Advanced), IELTS, TKT. Ба більше, до них доєднався зовсім новий мобільний адаптивний іспит Linguaskill, який уже з 2019 року можна складати в Україні у Grade Education Centre. Окрім використання можливостей штучного інтелекту, він гарантує швидке отримання результатів, що дає особливі переваги, наприклад, під час прийому на роботу.

Кембриджські іспити тестують усі основні навички володіння мовою на різних рівнях згідно зі шкалою CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) – міжнародним стандартом оцінювання досягнень у вивченні мов. Розмовну частину Кембриджських іспитів приймають спеціальні екзаменатори, що дає змогу досконально перевірити розвиненість розмовної англійської в кандидата. Окрім того, ці іспити регулярно підтверджуються міжнародними дослідженнями, щоби переконатися у їхній надійності.

Уже до кінця 2019 року кількість організацій, які приймають Кембриджські іспити в якості доказу мовної компетенції, досягла позначки у 25 000. У цьому числі – кращі навчальні заклади США та Канади, усі університети Великої Британії, Австралії та нової Зеландії, а також імміграційні служби в усьому англомовному світі. Серед компаній, які довірилися результатам Cambridge English – Microsoft, Adidas, BP, Ernst & Young, Hewlett-Packard, Johnson & Johnson та інші.

Складати Кембриджські іспити можна у 2 800 авторизованих центрах у всьому світі, а готуватися – у 50 000 центрах підготовки. Зокрема ми – найпрогресивніший авторизований підготовчий центр, а наш Grade Education Centre – єдиний офіційний платиновий партнер Кембриджських іспитів в Україні.