Пройти тест онлайн

Cambridge.ua та Мистецький арсенал запрошують на унікальний фестиваль для дітей та підлітків

cambridge.ua zaproshue na festyval
12.09.2024

З 20 по 22 вересня у Києві в Мистецькому арсеналі пройде фестиваль «Різні разом». Це захід для дітей та підлітків, на якому вони зможуть розважитися, дізнатися багато нового та поспілкуватися з однодумцями.

Cambridge.ua також братиме участь у фестивалі, і ми підготували кілька цікавих заходів, на яких діти зможуть попрактикувати англійську та виграти призи!

Квитки та абонементи на «Різні разом»

Купити

Детальніше про фестиваль

«Різні разом» це щорічний захід, який організовується Мистецьким арсеналом. Мета фестивалю — допомогти дітям здобути різноманітний досвід та пізнати відмінності людей через ігри, взаємодію між собою, пошук та вільний вибір.

Цього року у програмі фестивалю буде близько 70 подій. Вона створена так, щоб усі відвідувачі, з різними потребами та інтересами, змогли корисно провести час та знайти щось цікаве для себе.

Нововведенням заходу 2024 року є спеціальна програма для підлітків. Вона міститиме 37 подій на будь-який смак: кінопокази та театральні вистави, дискусії, розмови з творцями кіно та митцями.

Також проводитимуться воркшопи від художниць, музеїв, книжкових блогерок та театральних режисерів. Крім того, на фестивалі будуть:

  • інтерактивні мистецькі проєкти;
  • майстер-класи, сценічні виступи, кінопокази;
  • ігрові маршрути, що об’єднають різних учасників;
  • окремі освітньо-ігрові зони.

На фестивалі представлять різноманітні стенди, на яких учасники щодня пропонуватимуть свої освітні ігрові програми. Разом з Cambridge.ua діти матимуть можливість й попрактикуватися в англійській.

На нашому стенді вони зможуть проявити творчі таланти. А також ми будемо проводити квест та гру, під час яких можна буде отримати презент.

Тому запрошуємо вас та ваших діток доєднатися до цьогорічного фестивалю! Квитки можна придбати онлайн або в касі Мистецького арсеналу у дні, коли проводитиметься фестиваль.