Пройти тест онлайн

Залізна дружба! Cambridge.ua та Укрзалізниця стали партнерами

Залізна дружба! Cambridge.ua та Укрзалізниця стали партнерами
15.07.2024

Cambridge.ua приєдналися до програми лояльності від Укрзалізниці — тепер пасажири можуть отримати знижку на навчання в нашому центрі або відвідати розмовні клуби безплатно!

Довідка:

 

Укрзалізниця створила програму «Залізні друзі» для пасажирів, які подорожують потягами. Тепер кожен кілометр подорожі перетворюється в бонусні бали — «обіймашки», які можна накопичувати та обмінювати на приємні подарунки.

Зокрема, від нашого центру ви можете скористатися такими пропозиціями:

-15% на першу оплату будь-якого курсу в Cambridge.ua

Охочі зможуть оплатити один модуль або весь курс одразу. Пропозиція розповсюджується на курси для всіх рівнів і вікових категорій.

безоплатне відвідування 3 speaking clubs

Вони доступні у форматах онлайн та офлайн, а також для дітей і для дорослих.

Отож кожен мандрівник зможе обрати послугу для себе!

Залізна дружба! Cambridge.ua та Укрзалізниця стали партнерами

Як отримати знижку?

У застосунку «Укрзалізниця» у розділі «Профіль» ви зможете знайти програму «Залізні друзі». Саме там розміщені наші пропозиції.

Ціна кожної — 1000 «обіймашок».

Важливо: для того, щоб отримати бали при покупці квитків, ви маєте заповнити особистий профіль. вказати ваше імʼя та прізвище у відповідних полях в застосунку Ваші дані мають збігатися з тими, які вказуються у квитку.


Після списання бонусних балів ви отримаєте промокод, який зможете сказати менеджеру під час запису на навчання або обраний розмовний клуб.

Зверніть увагу: знижка на оплату не сумується з іншими пропозиціями центру.

Разом з нашим центром учасниками програми лояльності є «Сільпо», «Rozetka», «Yakaboo», «WOG», «Megogo», «Діла», «Uklon» та інші відомі бренди з різних сфер!

Встановлюйте додаток від Укрзалізниці

Тут

Тепер квиток на поїзд — це не тільки шанс отримати нові враження та емоції від подорожі у знайомі або незнайомі місця, але й нові знання та розширення світогляду.

Відтак, кожен кілометр вашого шляху конвертується в новий рівень англійської, на який можна вийти з кваліфікованими наставниками Першого Кембриджського центру.

Тому відтепер між Укрзалізницею і Cambridge.ua «залізна» дружба, а в українських мандрівників більше можливостей опанувати мову міжнародного спілкування!