Пройти тест онлайн

Career Hub пропонує безплатне навчання з копірайтингу, дизайну та онлайн-маркетингу

career-hub-predlagaet-besplatnye-kursy-dlya-starta-karery
11.08.2022

Експертна платформа Сareer Hub від Центру “Розвиток КСВ” у межах програми “Мріємо та діємо” запускає короткі практичні освітні курси для молоді “Career Hub Pro: Фриланс”. Ця можливість допоможе 60 людям отримати практичні навички у копірайтингу, дизайні, digital-маркетингу та реалізувати себе як фрилансери. Зареєструватися можна до 14 серпня включно  на сайті.

Старт курсу: 17 серпня.

Як проходить навчання?

У понеділок, середу та п’ятницю о 17:00 відбуватимуться практичні онлайн- заняття під керівництвом фахових експертів у Zoom.

Тренери Career Hub Pro: Фриланс — це кваліфіковані експерти, які мають успішні кейси в роботі та готові поділитися секретами успішної реалізації в конкретній сфері.

Особливості та переваги такого навчання:

  • Доступні три напрямки на вибір: копірайтинг, діджитал-маркетинг та графічний дизайн, а також загальний блок занять про особливості розвитку на фрилансі, платформи, пошук клієнтів, фінансові та юридичні аспекти.
  • Курс передбачає 15 занять, вирішення практичних завдань та роботу з реальними кейсами, щоб студенти могли вдосконалити отримані навички на практиці.
  • Після курсу учасники отримають сертифікат, роботу з реальними кейсами та перших клієнтів. А також найбільш активні матимуть можливість просувати свої послуги серед роботодавців та на платформах Career Hub.

Career Hub — платформа, яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді — від школи до успішної реалізації у професії.

100 слів, без яких не обійтися

Рекрутеру та HR-менеджеру