Пройти тест онлайн

У нас новий партнер — знайомимося з Career Hub

FRAME-1
21.07.2022

У період складних випробувань ніщо не цінується так, як підтримка й допомога друзів. Ми у First Cambridge Education Centre завжди раді поділитися власним досвідом і надихнутися діяльністю професіоналів своєї справи.

Саме зараз у нас буде така можливість, адже ми починаємо співпрацю з українською експертною платформою можливостей для молоді Career Hub. Команда хаба допомагає українцям свідомо обирати професію і будувати кар’єру.

У межах платформи реалізуються кілька значущих соціальних проєктів, а з початку повномасштабної війни Росії проти України Career Hub також зосередився на навчанні молоді фізичній та інформаційній безпеці.

Аби підтримати психічний та емоційний стан молоді, команда кар’єрного хаба проводять прямі ефіри з українськими зірками, лідерами думок і представниками різних професій в Instagram. Під час розмов обговорюють кар’єрне зростання, важливі навички сьогодення, волонтерство та допомогу країні.

Мобільні додатки, щоб підтягнути англійську

Дивитися

Career Hub реалізує проєкт Mentorship for Ukrainians, завдяки якому українців знайомлять з ринком праці різних країн і сприяють їхній культурній та професійній інтеграції там.

А щоб цей процес був менш стресовим існує окремий благодійний проєкт Career Counselling for Ukrainians. Кар’єрні консультанти за кордоном надають рекомендації щодо кар’єри, зміни професії, допомагають усвідомити власний потенціал і набути необхідних навичок. Обрати консультанта можна, переглянувши спеціальний каталог.

Також Career Hub допомагає створити можливість для внутрішньо переміщених осіб отримати безкоштовні консультації щодо працевлаштування. Їх проводитимуть у різних регіонах України на базі 10 хабів благодійної організації «СпівДія», разом з якою реалізується цей проєкт.

У межах програми «Мріємо та діємо» команда кар’єрного хаба спільно з ГО GoGlobal розробила гайд для вчителів по роботі в умовах війни. Посібник містить важливу інформацію про те, як справлятися зі стресом та діяти у складних ситуаціях. Також там зібрані дієві вправи на саморегуляцію, заземлення та пошуку ресурсу. Щоб отримати гайд треба заповнити форму попередньої реєстрації.

Разом із Career Hub ми будемо публікувати корисні матеріали з англійської мови у соціальних мережах. Перший ви вже можете оцінити!

Кар’єрний хаб підтримує молодих людей у виборі професійного шляху, допомагає здобувати необхідні знання й навички та створює молодіжну спільноту, де кожен матиме можливість:

  • розширювати професійний нетворкінг;
  • розвивати м’які та професійні навички;
  • знайти нову роботу або змінити професію;
  • підвищити особисту ефективність та розвивати кар’єру.

Для того, щоб стати частиною спільноти Career Hub, реєструйся в телеграм-боті. Також підписуйтеся на сторінку First Cambridge Education Centre та сторінку Career Hub у фейсбук і stay tuned! Попереду ще багато цікавого та корисного.