Пройти тест онлайн

Розпочинаємо зимовий набір зі знижками для ранніх пташок

Открываем зимний набор со скидками для ранних пташек
17.11.2021

Друзі!

Маємо одразу дві чудові новини. По-перше, набір на зимовий семестр розпочато! І ви вже можете обирати цікавий курс, зручний розклад і бронювати місця в групах. По-друге, День подяки не за горами, і ми підготували для вас подаруночки.

Дякуємо, що англійська залишається вашим близьким другом! Ви надихаєте нас створювати оригінальні та цікаві матеріали для вдосконалення мови. Обіцяємо й надалі підтримувати вас на шляху вивчення англійської та даруємо знижки на зимові курси!

Поспішайте забронювати місце в групі за особливими умовами – знижкою 15% на будь-яку оплату (за модуль або повний курс) до 1 грудня!

Як забронювати місце в групі зі знижкою?

  1. Оберіть курс англійської на нашому сайті:
  1. Залиште заявку до обраної групи.
  2. Сплачуйте за один чи кілька модулів, або за повний курс зі знижкою 15% до 1 грудня.
  3. Продовжуйте навчання з нами та пам’ятайте – English is your superpower!

До речі, День подяки – чудовий привід зібратися з друзями та рідними. І ми не про святкове застілля. Чому б не зібратися й не розпочати вивчення англійської разом із найближчими людьми? Запрошуйте друзів навчатися разом із вами, а ми їм також подаруємо святкову знижку – 15%!

Важливо! Ці знижки не сумуються з іншими акційними пропозиціями центру та постійними знижками, та діють до 1 грудня 2021 включно.