Пройти тест онлайн

Відмазки більше не приймаються! Перший Кембриджський центр запрошує на літні курси

Відмазки більше не приймаються! Перший Кембриджський центр відкрив набір на літні курси
30.04.2024

☀️ У Першому Кембриджському центрі незабаром розпочнуть навчання літні групи англійської мови!

Якщо ви досі відкладали вивчення англійської мови «на потім», а часу весь час бракувало, то запевняємо, літо — найкращий час для самовдосконалення! Інтенсивне вивчення мови та практика розмовних навичок допоможуть увійти в новий навчальний рік впевненішими та професійнішими, навіть, якщо ви вже давно не студент.

Які навички можна отримати на літніх курсах англійської мови? Нумо розбиратися!

Літні курси англійської для дорослих

Інтенсивний курс

Рівні: A1 – C1

Тривалість: 2,5 місяці

На курсі «Інтенсивна англійська» лише за літо можна опанувати новий рівень. Завдяки інтенсивному розкладу занять — 9 годин щотижня без урахування домашніх завдань — ви повноцінно вивчаєте рівень та охоплюєте лексику, граматику, розмовну практику, сприйняття на слух, письмо та читання.

Експрес-курс

Рівні: A1 — C1

Тривалість: 2 місяці

Короткий курс, що ідеально підійде тим, хто прагне освіжити знання рівня. Навчання у такому форматі допомагає надолужити втрачене та засвоїти теми, з якими виникають труднощі. Ви можете обрати – займатись двічі чи тричі на тиждень, а також зручний графік — ввечері, вдень чи зранку.

Викладач курсу — native speaker із Канади

Дізнатися деталі!

Розмовна англійська

Рівні: A1 — C1

Тривалість: 2 місяці

Відкрито набір у групи для тих, хто прагне вдосконалити speaking skills. На уроках ви не лише говоритимете англійською, а ще й вивчатимете корисні слова, вирази та ідіоми. Крім того, покращите сприйняття іноземної на слух.

Бізнес-англійська

Рівні: B1+ — C1

Тривалість: 2 місяці

З урахуванням ваших потреб ми пропонуємо 4 напрями навчання: переговори, бізнес-зустрічі, презентації та ділова комунікація. Ви навчатиметесь на практичних кейсах, що дасть змогу відчувати себе комфортніше у реальних робочих ситуаціях.

Як обрати викладача з іноземної мови?

10 red flags, на які варто звернути увагу

Деталі

Програми підготовки до іспитів

IELTS / ТOEFL iBT

Тривалість: 2 місяці

Триває набір у групи з підготовки до IELTS та TOEFL iBT. В межах цих курсів ви опануєте стратегії та техніки проходження тесту, ознайомитесь із його структурою та дізнаєтесь, як уникнути типових помилок.

Лектори курсів — сертифіковані експерти, які отримати високі результати у цих тестах.

FCE / CAE

Тривалість: 2 місяці

Запрошуємо на підготовку до Кембриджських іспитів! Наші викладачі допоможуть скласти FCE та CAE, поділившись тонкощами складання іспитів. Ми багато років готуємо студентів до Кембриджських іспитів, тож знаємо, що допоможе досягти найкращого результату.

Як ефективно навчати дітей?

Розповідаємо про наш підхід і методики

Детальніше

Літні курси для дітей та підлітків

Експрес-курс

Рівні: pre-A1 — C1

Тривалість: 2 місяці

Протягом курсу діти та підлітки покращать англійську, щоб вже з початку навчального року перейти на новий рівень. Ми розробили програми для трьох вікових категорій:

Школярі систематизуватимуть знання з граматики, попрактикують розмовну англійську та вивчать корисну лексику.

Літній розмовний курс

Рівні: B1 — C1

Тривалість: 2 місяці

Головний акцент цього навчання — розмовна практика. Тому студенти приділять особливу увагу обговоренням та дискусіям — вони працюватимуть над вимовою та інтонацією. Крім того, школярі попрактикують сприйняття англійської на слух та збагатять словниковий запас.

Продуктивні групові заняття: міф чи реальність?

Дізнатись!

Перший Кембриджський центр пропонує навчання у зручних для вас форматах: офлайні та онлайні. Крім того, кожним студентом турботливо опікується менеджер, який готовий відповісти на будь-яке питання щодо організації процесу навчання.

Усі викладачі нашого освітнього центру мають щонайменше 3 роки досвіду та міжнародні кваліфікації. Наші уроки інтерактивні та різноманітні, що не дозволить студентам засумувати.

Не втрачайте час влітку, вивчайте англійську! ❤️