Пройти тест онлайн

Інновації, тренди та найкращі HR-рішення на премії HR-Україна 2020

Инновации, тренды и лучшие HR-решения на премии HR-Украина 2020
7.10.2020

У четвер, 1 жовтня 2020, відбулася кейс-конференція престижної HR-премії, на якій можна було ознайомитися з найактуальнішими трендами, цікавими інноваціями та рішеннями у сфері HR – «HR-Україна 2020». Перед відвідувачами виступили 33 успішні українські компанії. Топ-менеджери та HR-фахівці ділилися власним досвідом, проривними ідеями та рішеннями у сфері ринку праці.

Перший Кембриджський центр разом із Grade Education Centre уже другий рік поспіль є партнерами премії. Ми вважаємо, що люди – найбільша цінність, тому щоденно працюємо над розвитком команди та нашої корпоративної культури. Наш девіз — Students First.

Ми з превеликим задоволенням відвідали конференцію, поспілкувалися з представниками успішних компаній та ознайомилися з їхніми кейсами. Окрім того, ми прийшли із власними подарунками:

  • 2 повних комп’ютерних тести Linguaskill від Cambridge Assessment English;
  • 2 розмовних клуби в офлайн чи онлайн форматі від відділу корпоративного навчання;
  • 2 граматичних клуби в офлайн чи онлайн форматі від відділу корпоративного навчання.

Сподіваємося, наші подарунки допоможуть HR і топ-менеджерам ефективно налаштувати та покращити системи навчання англійській у компаніях. Якщо ж ви також хотіли б облаштувати ефективне навчання англійській для ваших співробітників, звертайтеся до нашого відділу корпоративного навчання англійській і обирайте програму, яка найбільше відповідає потребам вашої компанії.