Пройти тест онлайн

Що потрібно, щоби стати найуспішнішим учнем?

Что нужно, чтобы быть самым успешным учеником?
9.06.2019

Чи замислювалися ви хоч раз, наскільки ефективне ваше навчання англійській? Можливо, ви – ідеальний учень для свого викладача і володієте всіма необхідними для цього якостями. А, можливо, вам чогось бракує або ви щось не враховуєте, мимоволі саботуючи власне навчання?

Викладачам англійської також часто цікаво, у яких напрямах слід підштовхувати власних студентів, щоби засвоєння мови давалося їм легше.

Хто ж може відповісти на всі ці питання краще, аніж досвідчений викладач, який щодня спостерігає багатьох учнів, бачить, які вміння та навички допомагають студентам швидко й ефективно засвоювати матеріал, а що заважає.

У вас є чудова нагода отримати відповіді на ці питання, якщо ви відвідаєте воркшоп «Який він – ідеальний учень?» від Освіторії. Проводитиме його наша викладачка та тренерка CELTA/Delta Анна Шовкалюк, а вся інформація подаватиметься англійською мовою, що вдвічі корисніше для всіх, хто вивчає чи викладає її.

Воркшоп відбудеться 13 червня 2019 у хабі Освіторії (Київ, вул. Мазепи, 1) і почнеться о 18:00. Взяти участь можна безкоштовно, але попередньо треба обов’язково зареєструватися за допомогою форми.