Пройти тест онлайн

Іспит IELTS здобув міжнародний стандарт якості ALTE Q-Mark

Іспит IELTS здобув міжнародний стандарт якості ALTE Q-Mark
4.06.2021

Міжнародний іспит, що перевіряє знання англійської мови, IELTS, був нагороджений престижним стандартом якості ALTE Q-Mark. Європейська асоціація екзаменаційних рад з іноземних мов (the Association of Language Testers in Europe) провела незалежний аудит, після чого дійшла висновку, що кожен аспект IELTS відповідає високим стандартам якості.

Щоби підтвердити, що IELTS заслуговує нагороди, іспитам потрібно було довести відповідність 17 головним стандартам якості на кожному етапі екзаменаційного процесу, від створення тесту, адміністрування та логістики, до оцінювання, аналізу іспиту та спілкування з зацікавленими сторонами.

IELTS показав, що він задовольняє очікування учасників тестування та визнаний організаціями як надійний, точний тест, що демонструє дійсний рівень володіння мовою та досвід. Усе це підкріплюється зручним обслуговуванням та підтримкою.

Для багатьох національних та регіональних урядів стандарт якості ALTE Q-Mark є необхідною умовою для мовного тестування в державному секторі.

У 2018 році свою Q-Mark дістали Кембриджські іспити.