Пройти тест онлайн

Як вести бізнес-зустрічі англійською: вебінар для успішних ділових комунікацій

Як вести бізнес-зустрічі англійською: вебінар для успішних ділових комунікацій
28.09.2022

Останній вебінар з циклу від «Дія.Бізнес» і Першого Кембриджського центру відбудеться 4 жовтня. Спікери розкажуть про спілкування в рамках перемовин та ділових зустрічей.

Тема: Бізнес-зустрічі англійською — що треба знати для успіху?

Дата: 4 жовтня

Час: 16:00

Формат: онлайн

Вартість: безплатно

Вміння правильно комунікувати під час ділових зустрічей — ключ до успіху і процвітання будь-якого бізнесу. Адже тільки таким чином можна будувати вигідні домовленості, пропрацьовувати будь-які заперечення та аргументувати свою позицію так, що ні в кого не залишиться сумніву щодо вашої правоти.

Must-have фрази англійською для онлайн-мітингу

Читати

Такі навички дуже цінуються на ринку праці, а тому навіть якщо ви не власник чи директор компанії, а рядовий співробітник — вебінар значно розширить ваші можливості для співпраці. Зокрема, актуальною інформація буде для HR-менеджерів, менеджерів по роботі з клієнтами, маркетологів та комунікаційників, директорів та керівників підприємств.

Цього разу спікери Анастасія Полушина та Анна Кучкова розповідатимуть детально про:

  • призначення та підготовку до зустрічі,
  • внесення змін до заздалегідь обговорених домовленостей,
  • ввічливі й толерантні варіанти для відмови,
  • правильні реакції на негативні відповіді.

Про спікерів

Анастасія Полушина — керівниця відділу маркетингу у Першому Кембриджському центрі. Сертифікована викладачка з 10-річним досвідом. Також Анастасія координувала навчальні процеси, а наразі результативно просуває освітні послуги.

Анна Кучкова — авторка навчальних програм з бізнес-англійської. Сертифікований досвідчений викладач з 7-річним стажем. Наразі викладає у Першому Кембриджському центрі.

Нагадаємо, що раніше в рамках серії вебінарів від «Дія.Бізнес» і Першого Кембриджського центру експерти розглядали наступні питання:

Обовʼязково перегляньте, якщо ці теми актуальні для вашої справи та ви прагнете розширювати співпрацю з іноземним ринком. А також — встигніть на останній з цього циклу вебінар «Бізнес-зустрічі англійською — що треба знати для успіху?».

Хочете приєднатись? Зареєструйтеся!

Форма для реєстрації