Пройти тест онлайн

Курси англійської мови, які обожнюють усі діти та підлітки

Курси англійської мови, які обожнюють усі діти та підлітки
7.08.2018

Команда Першого Кембриджського центру активно готується до нового навчального року, адже осінній набір вже відкрито. Нещодавно ми писали про курси англійської для дорослих, а сьогодні даємо короткий гайд з курсів для дітей і підлітків.

Чим особливі курси англійської для дітей у Першому Кембриджському центрі?

  • курси англійської для дітей від 5 до 13 років передбачають мінімум домашніх завдань і максимум практики під час занять;
  • курси англійської для підлітків передбачають, що за академічний рік студенти 1) підвищать свій рівень володіння мовою, 2) підготуються до іспитів PET, FCE чи CAE, 3) підготуються до ЗНО та ДПА або обреруть інший напрям і зможуть покращити свої розмовні та презентаційні навички.
  • наші досвідчені викладачі (власники сертифікатів CELTA, DELTA, TKT, CAE, CPE, IELTS, TOEFL) працюють за перевіреними методиками та використовують на уроках всесвітньо відомі підручники та ігрові матеріали;
  • наші студенти отримують знижки на міжнародні сертифікати Cambridge English, а батьки — регулярну звітність про успішність їхніх дітей.

Курси англійської для дітей від 5 до 13 років

курси англійської для дітей

Поступово та ефективно, інформативно та інтерактивно, з розумінням, що дитину варто зацікавити та направити, а не бездумно “годувати” знаннями — саме такими принципами викладання користується наша команда.

  • Розклад занять: студенти 5-6 років займаються по годині тричі на тиждень, всі інші — по 1,5 години тричі на тиждень.
  • Початок занять: 17, 18, 24 вересня.
  • Вартість семестру для дітей 5-6 років — 2999 грн (за 6 тижнів), для старших діток — 3499 грн.

Зареєструватися на курс англійської для дітей можна за посиланням.

Курси англійської для підлітків 

курси англійської для дітей

У Першому Кембриджському освітньому центрі курси для підлітків мають декілька спрямувань.

Ті студенти, які не повинні готуватися до ЗНО, займаються опануванням нового рівня англійської, а після цього долучаються до курсу Project Skills, щоб покращити свої розмовні та презентаційні навички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найнеобхідніше підліткам: Life Skills

Нагадаємо, що Project Skills є частиною курсу CLIL, особливістю якого є те, що предмети шкільної програми вивчають виключно англійською мовою. Тобто студенти вивчають не лише іноземну мову, а й проводять веселі та пізнавальні експерименти під пильним наглядом викладачів.

Студенти ж, які мають складати ЗНО, так само спочатку займаються опануванням нового рівня англійської, а потім починають підготовку до незалежного оцінювання. Курс підготовки розроблений із врахуванням вимог і критеріїв УЦОЯО. Наші викладачі щороку стежать за оновленнями, відслідковують закономірності та готують до оцінювання, використовуючи найактуальнішу інформацію.

До речі, наші студенти підлітки мають також змогу підготуватися до Кембриджських іспитів PET, FCE, CAE, які гарантують автоматичне зарахування ДПА на 12 балів.

Усі наші студенти можуть скласти іспити у нашому центрі. Тож жодного стресу, відомі і пропрацьовані із професіоналами вимоги до іспитів, та ще й знижки на тести від 10% до 50%.

  • Розклад занять: студенти займаються по півтори години тричі на тиждень чи по дві години п’ятнадцять хвилин двічі на тиждень.
  • Початок занять: 8, 10, 11 вересня.
  • Вартість семестру — 3499 грн.

Зарєструватися на осінній семестр можна за посиланням.

Не відкладайте вивчення англійської вашою дитиною на потім. Шукайте курс, який підійде вашому графіку, та реєструйтеся на сайті. Наші менеджери незабаром зв’яжуться з вами та запросять дитину на безкоштовне тестування для визначення рівня англійської.